- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cos
senior tag
Van már valakinek ilyen kis kedves zenegépe ?
-
twollah
nagyúr
Vegre kezdenek kijonni a 256Mbytenal nagyobb tarolokapacitassal rendelkezo lejatszok.
Az 1Gbyteos verzionak eleg kedvezo az ara.
Kivancsi vagyok, hogy mire hozzank erkezi mennyit fognak elkerni erte. -
polika
senior tag
ezek a flash kártyák kb 1000-szer írhatók újra, hogy a francba van ez? pl mi van egy fat particióval ami minden egyes új szám felmásolásakor esetlegesen válltozik? olvastam hogy kifejlesztettek vmi uj filerencert is pont flashre hogy ne ugyanott irkálja a ''fat'' informaciót de ezekben biztos nem így van. Nem tudja vki pl hogy egy secure digital kártya is ilyen csak 1000x újraírható vagy az tovább tart? mert a gyártó azt írta hogy élettartam garancia van rá, viszont pl ilyen sd kártyám van a digi fényképezőmbe és mondjuk már jópárszor telefényképeztem..van vkinek ezzel tapasztalata esetleg vmi jó linkje?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest