- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Aktív témák
-
Marczi
csendes tag
Akkor ajánlanék Neked egy C64-est. Lehet rajta pasziánszozni, lehet ennél bonyolultabb játékokkal is játszani, és még ezer más dologra használható. :) Ráadásul olcsóbb is mint a konzol.
Viccet félretéve: egy konzol kezeléséhez nem kell számítástechnikai ismeretekkel rendelkezni. Adathordozó be, játék indul. Ezért tudja egy kisgyerek is kezelni, vagy olyan felnőtt/nagyobb gyerek is, aki egyébként fű a számítógépekhez. Nem fog összeomlani, nem kell hardvert cserélni, nem kell semmit installálni, nem lesz drivergondja és az FPS-ek miatt sem kell aggódnia, BIZTOS, hogy fog futni rajta a játék. Ha meg elromlik, irány a szervíz. Olyan ez, mint az asztali DVD-lejátszó. Olcsó, bárki tudja kezelni. Igaz, hogy egy DVD-meghajtós/TV-kimenetes videókártyás géppel is lehet DVD-t nézni, de sokkal KÉNYELMESEBB egy asztali lejátszóval. És azt még az én műszakilag analfabéta (lány)testvérem is tudja kezelni!!!! :D A gépem 10m-es körzetéből viszont ki van tiltva. -
fanatic
aktív tag
Az tény és való, hogy installálgatni kell! Na de... itt sem kell hardvert cserélni, ha az új játék egy pasziánsz! :) Ha meg olyan játékkal akarsz játszani, amihez kell a vas... hát akkor kell! A szétzúzódó OS ellen meg ott a GHOST!
Tehát még mindig nem értem minek a konzol??? -
Marczi
csendes tag
Valóban, de egy konzol esetén nem kell semmit installálnod, nem kell háromhavonta hardvert cserélned, ha játszani akarsz egy új játékkal,nem kell új drivert letöltened, stb, stb, egyszerűen berakod a CD-t és kész. Ergó egy hatéves kisgyerek is elboldogul vele. A konzol TV-re csatlakozik, ami ugye minden családban akad. Egyébként utoljára az Amigák voltak még ilyen könnyen kezelhető gépek. Floppy be, játék indul, kompatibilitási gond nyista. Ja, és azokat még játékon kivül ezer más dologra is lehetett használni. :)
-
fanatic
aktív tag
A PC-k megjelenése óta nem értem, hogy valaki miért vesz játék konzolt??? Ma már ez egyre nyílvánvalóbb kérdés! Nem sokkal drágább, és ezer más dolgot is művelhetsz vele! :)
-
Polesz
addikt
Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy kirúgnak vagy 20 embert, a gyártás kínában végzik és gagyibb alkatrészekből mint eddig :)
-
Fr4G
aktív tag
szerintem mind1... xbox mindenkepp egy nagy rakas .... .
-
xuldar
addikt
''Mélyreható változások lesznek az Xbox-ban lévő chip felépítésében és méretében is.''
Kíváncsi vagyok, az Intel és az nVidia mit fog megváltoztatni Bill bácsiék kedvéért a processzorokon...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest