Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
NT4nek volt MIPS portja
Én is ezt mondtam (csak rosszul fejeztem ki magamat). Amit mondani akartam avval a mondattal, az az hogy az NT4-nek még volt x86-on kívüli portja (MIPS, Alpha, PowerPC biztosan, és mintha lett volna még valami, de nem biztos).
Viszont a 2k-nak nincs Alpha portja, bár úgy volt, hogy lesz, de akkor a 2K-t még NT5-nek, meg később RC2-n hívták. Amennyiben rosszul emlékszem, és mégis lenne neki final build-ből, akkor határozottan érdekelne, majd csak sikerül hozzá kölcsönkérni egy gépet tesztelésre.
itanic igaz, ott a pont, teljesen elfelejtettem. Nem véletlenül. Itthon érthető okokból, elég kicsi piaca van, de valahogy világviszonylatban sem megy neki túl jól. Ára miatt igazándiból a többiek Middle-Class vasaival kéne versenyeznie, ennyit viszont a legtöbbb helyen sokallanak wintel platformért kiadni, még akkor is, ha ez nem az az Intel, és nem kötelező rá a windows, mehet Unix-szal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Microsoft Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest