Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
NT4nek volt MIPS portja
Én is ezt mondtam (csak rosszul fejeztem ki magamat). Amit mondani akartam avval a mondattal, az az hogy az NT4-nek még volt x86-on kívüli portja (MIPS, Alpha, PowerPC biztosan, és mintha lett volna még valami, de nem biztos).
Viszont a 2k-nak nincs Alpha portja, bár úgy volt, hogy lesz, de akkor a 2K-t még NT5-nek, meg később RC2-n hívták. Amennyiben rosszul emlékszem, és mégis lenne neki final build-ből, akkor határozottan érdekelne, majd csak sikerül hozzá kölcsönkérni egy gépet tesztelésre.
itanic igaz, ott a pont, teljesen elfelejtettem. Nem véletlenül. Itthon érthető okokból, elég kicsi piaca van, de valahogy világviszonylatban sem megy neki túl jól. Ára miatt igazándiból a többiek Middle-Class vasaival kéne versenyeznie, ennyit viszont a legtöbbb helyen sokallanak wintel platformért kiadni, még akkor is, ha ez nem az az Intel, és nem kötelező rá a windows, mehet Unix-szal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Tesla topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest