- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Aktív témák
-
mumus
csendes tag
Nekem pár éve volt egy olyan nagy toronyhazam, amin
világított a power gomb!! :)
Keresek róla fotót, hátha van. -
Ahhoj
aktív tag
-
iguana
őstag
szentem ennek a modhoz semmi köze. 1 szerűen egy jól(?) kitalált marketing ötletről van szó, ami a fogyasztói társadalom megvesz.márpedig megvesz, hiszen nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy nem veszik.nem szerencsés párhuzamot vonni, de ez olyan mit a lagzi lajcsi műsora.igénytelen, felesleges, übergagyi stb. de mégis valahogy az emberek nagy része bukik erre. valami ilyesmiről van szó itt is.
ha belegondoltok a maga nemében nagyszerű biznisz... miért is? vmi új, vmi ami eddig nem volt, vmi különleges....és ne feledjétek hogy sokan buknak erre.
az én véleményem, hogy ez egy nagy ötlet, mert sok lét lehet vele leakasztani, mert...olyan trendi :)) ennyi.
basszus...ezt sem én találtam ki :D -
solarix45
senior tag
Ez semmi! Nekem világító moitorom van!!
-
napos2600
tag
ok akkor bocs az izzosor nem neked szol! :)
mostanaban nezegettem az ilyen kis kutyuket es nagyon szep lenne.
bar a cd nyilast inkabb ugy oldanam meg hogy nem lenne :) max az egeszet ki lehet nyitni es akkor mar a tobbi cserelheto cuccal sem kene bajlodni, persze a nyitas nem olyan olcso modon megoldva hogy laccodjek hanem szepen elrejtve es akkor mondjuk egyszinure fujni elolappal a hazat es kesz! -
TBB
tag
Karácsonyfa helyett világító PC. Csak a színeket kell jól összeválogatni...:DD
-
bz
tag
kitaláltam még azt, hogy az egér elejére szerelek egy lángszórót - persze egy cső menne felfelé, hogy ne égesse az ujjam - aztán olyan öt centi magasban indulna a láng. Szerintetek milyen gázt kellene használnom, hogy szép kék színű legyen ?
-
bz
tag
Elhatároztam, hogy rászerelek egy felhőpásztát a gép tetejére
-
rog
addikt
nem igaz hogy nem birtok mar napirendre terni a tema folott!
igenis van olyan hogy valakinek tetszik hogy ablak van a gepen,
es ki van vilagitva a gephaz!
nagy kaland -
simonzé
addikt
Mi világíthatna még a gépben? Van egy pár ötletem:
-A Power on gomb
-A Monitor talpa
-A hűtőventillátor
-A hangkártya
Miért? Ezeknek is van annyi értelme... -
tomas
tag
Mégiscsak érdemes benézni ide... :DDD
Ez egyszerüen ''Geniális'' !!
Csak az a ''baj'' ezekkel a forradalmi újításokkal, hogy MÉG sokan nem értik, na majd az utókor..., gondolom a 2003-as naptár ezt szimbolizálja... :DDD
A naptáros kép alatti a kedvencem... :DDD
És a gyertyások.. tökéletes újkori karácsony hangulatát keltik... :DDD
P.S. Méghogy az Asus nem mutatós... :DDD -
Den
veterán
válasz
napos2600
üzenetére
Nem én írtam az izzósort.
egy ilyen hájend külsejű gépen én is agyalok, egy fekete üveglap lenne az eleje, rajta egy vékony rés a slot-in-es cd nyílása kapcsoló sem lenne rajta, hanem valamilyen szenzor lenne az üveg mögött, és az érzékelné hogy ki vagy be akarod kapcsolni. -
robekri
addikt
Minden ''sz@rt'' kitalálnak, hogy elbolondítsák a jónépet!:(
''Lehet, hogy rendelek egyet!!'';]
Üdv.:Robe! -
simonzé
addikt
Azon agyalok, hogy hogyan lehetne a HDD ledet egy 100W-os villanykörtével pótolni. Tood, mint amikor fetik a szobát és csupaszn lóg a plafonból egy izzó. Na, az legalább megoldaná a gépben történő buherálás fényhiány-problémáját. Egyetlen hátránya, hogy csak bekapcsolt gépnél lehetne szerelni.
Az igazi moddert nem akadályozza pár kifeküdt processzor, vinyó, stb. :I :) -
bitfarkas
őstag
Ha a teljesítménynöveléssel már nem lehet madarakat fogni, valamivel csak el kell sózni az új vasakat.
-
Loader
tag
Hoppá! Ezt el b***am. Miért nem lehet a cikknél látni a többi hozzászólást?
-
napos2600
tag
igy vegigolvasva a topikot meg messze vagyunk a gyermekkor vegetol (A.C.Clark)
de en mar nagyon varom az olyan modot amikor a gep ugy fog kinezni mint valami high-end hangcuccos lesz az elejen egy led es egy ON gomb csokolom! :)) -
Ahhoj
aktív tag
én olyanra gondoltam, ahol az egész anyag vmilyen átlátszó, vagy nem is tudom, és ha világít, akkor az egész keret világít.
Sőt, hogy fokozzuk az élvezeteket, lehessen állítani, hogy simán világítson, villogjon, vagy a hdd aktivitásának megfelelően villogjon
azért kell az állítás lehetősége, mert egy idő után biztos idegesítő lehet, hogy annyit villog :DD -
CsendPenge
őstag
Megint érdekesen megoszlanak a vélemények. Asszem Den rátapintott a lényegre, hogy itt a hobbiról van inkább szó. Irodai gépbe enm fog senki iylet venni. Amúgy ez picit olyan, hogy itt az tucánkban többen égősort raktak az ünnep közeledtével az erkélyükre, vagy ha van, akkor a kertben fenyőre. Érdekes, őket senki nem hülyézi, pedig 5 rugó egy égősor, (ezt biztosan tudom, mert hamarosan én is beújítok egyet :D ) és a teljesítményfelvétele sem gyenge valszeg. Egy picit egyetértenék Andorral is, de azért valamit külön szeretnék kihangsúlyozni. Alapból szerintem a moddolás lényege (amiért én bele is vágnék) az, hogy javíts a meglévő eszközödön. PL. a midi mod cikk erre nagyon jól rámutatott. Igen, meg lehet venni az olyan házat is, ami nem szorul moddolásra (lásd a lian li cikket), de közülünk kevesen tudják megvenni. Igen, el lehete lenni az eredeti cuccossal is. Tunningolni sem kell, mégis teszik. Ennyi erővel, azt sokkal jobban lehetne piszkálni! Mert melyiknek van több értelme? Egy 1400-1600 megahertzes procit feljebb húzni, és jóformán sehol nem látni a hasznát, észre sem venni nagyon, (kivéve amikor meghal :D
-
LukE
veterán
Ezt akartad?

Igy kell: [IMG] http://www.planetsmilies.com/ smilies/jumping/jumping40.gif [/IMG] -
dXtr
tag
erre csak annyit hoyg lol
-
e-biza
őstag
hogy hozzászoljak, szerintem az egyetlen értlemes moddolás a ház, monitor, keyboard, egér egyszinü mintára festése. Pl amdsek valami zöld fekete, kigyoszemmel, dizájnos, láttam már, de az atinak is vannak szép piros all-in-one gépe tesztelésre. Leglaábbis képen már ltátam, szép piros volt még a moncsi is meg minden egér meg minden.. szoval az szép. Mondjuk ott az egész ház plexi volt, piros fényekkel. Ami pedig a kábeleket vagy a hütventillátort illeti, szoval szerintem azért már sok. Tehát tényleg vannak határok :) ki fogja látni a csukozz házamban, hogy kék idekábel világit. Vagy nyitva tárolom vagy szerintem a becsukott házbol nem sok szürödik ki, legalábbis ha még meg is van világitva. Kicsit sok nekem, de hajrá.. a legdurvább akkor is a tápventi fényesitése.. vajon a csatlakozok mikor lesznek világitosak?
-
neduddgi
aktív tag
Hát ez rohadt nagy fejlesztés, de szerintem jó ha nem bízza el magát e remekmű gyártója, tartok tőle, hogy Európában ezért a baromságért nem sokan fognak pénzt adni.
-
JC
tag
Én nem vagyok odaaz ilyen díszítésnek, én csak az olyan módosításnak vagyok a híve aminek értelme is van. Az ilyen világító alkatrészek csak a karácsonyfára jó aggatni, vagy kirakni az ablakba hagy írigykedjen a szomszéd.
Az ilyne világító alkatrészek csak felesleges drágítják a gépet és növeleik a fogyasztást.
Mi nincs még világító billentyűzet, videokártya vagy táp kábel??? -
Az a piros fajta külön jó! Olyan,mint egy véres csirkebél :DD
-
Genialis
aktív tag
;] BRUHHÁHÁHÁHÁ...
[L]http://home.tvnet.hu/~genialis/modding-x.php[L]
Bocs. -
Genialis
aktív tag
-
tomika
aktív tag
De megvan a moddolás maga előnye:
nem kell karácsonyfával és annak díszítésével bajlódni, csak körbeálljuk a gépet, alárakjuk az ajándékokat... :DD -
Den
veterán
''ez már nem pc hanem egy játékszer...''
Erről an szó. a pc már jóideje hobbivá_is_ vált. Mint minden hobbi tárgyát az ember folyamatosan szépíteni, jobbítani, bütykölni szeretné.
Eddig a pc-n mindig volt valami fejleszteni való, memória, alaplap, proci....
Nyugaton ma akárki meg vesz egy olyan konfigot amin már nincs mit fejleszteni. ilyenkor jön képbe a mod. Mert valamit csinálni kell, az nem hobbi hogy az ember 2 évig csak nézegeti a gépet. -
andorpapa
őstag
Újabb twollah-tanítványok.
G: te tulajdonképpen most azt akarod bizonyítani, hogy nem vagy képes felfogni két, egymástól igen messze álló fogalmat?
Akkor egy kis ismétlés:
1. eset: előre legyártott, nagy tételben értékesített, tucatárunak minősülő cucc
2. eset: házilag barkácsolt, farigcsált, festett stb, egyedi és reprodukálhatatlan átalakítás, melynek célja a költséghatékony szórakozás és díszítés
Téves felfogás:
1. eset = 2. eset
Helyes felfogás:
1. eset = újabb pénzszerzési lehetőség pár élelmes cégnek az igénytelen userek bepalizása által
2. eset= igen gyakran csodálatos, kreatív alkotások keletkezését elősegítő hobbi, melyet moddolásnak hívunk, és a tevékenységet végző személy a modder.
Összegzés a józan belátásra alapozva: a modder, a moddolás, és a kettő terméke, a mod nem szerepelhet az 1. esetben, így egy olyan terméket sem szabad a 2. esethez sorolni, mely egyértelműen az 1. esetkörbe tartozik (lásd: definíció).
Amennyiben te mégis ezt teszed, és megpróbálod kifigurázni a moddolást és a moddereket, vagyis egységesen a 2. kategóriát, de közben te az 1. kategóriára vonatkoztatod az összes poénosnak gondolt igénytelenkedésedet, akkor tulajdonképpen magadra teszed ki a képzeletbeli táblát: hülye vagyok. Tudom, kicsit keményen fogalmaztam most, de már kezd elegem lenni.
Méghozzá abból, hogy a nálunk bemutatásra kerülő cuccokról mindenki a modderekre gondol. Az igazi modderekre. Egyre jobban elterjed az a nézet, hogy az a modder, aki megveszi a gyári ablakos Chieftec házat, belerak két cold cathode-ot, és örül. Pedig nem. Aki volt PROHARDVER! Golden Edition Találkozón, az biztosan emlékszik még Atus kollégám két moddolt házára. Ha te is láttad volna, akkor most nem erőlködnél azon, hogy egy (amúgy szar) poénnak látszó igénytelenséget dobjál megint össze. -
legfontosabb hogy ilyen legyen a kábel... :)
Engem nem a minőségről és a jó használhatóságról győznek meg ezek a cuccok... :) na mind1... -
bdav
őstag
Engem az érdekelne, hogy pl. egy ilyen cold-cathod cucc mennyire melegít?? Mert hogy mennyit eszik az khmm... kevésbé fontos szvsz. Másrészt egy ilyen plexi oldallap meglehetős rossz megoldás, ha a cucc elektromágneses sugárzásának árnyékolására gondolunk (röviden: a plexi nem árnyékol :))
-
Genialis
aktív tag
Azt hittem a ledes ventilátorokat már nem lehet űberelni a hülyeséggel... És tessék, lehet. Na várjatok csak, eszembe is jutott egy újabb anti-modder ötlet, nemsokára megcsinálom....:(((
-
bz
tag
Ugyanolyan szánalmas ez az egész témakör, mint annak idején az Zsiguli díszítő mánia.
-
Pé
senior tag
Miért ??? Egy ijjen kábelnek igen is van előnye !!!
Például a .... nem, mégsem ... viszont.... na jo most nem jut eszembe egy se, de van az biztos ! :t -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
gyanítom max néhány vattot.
-
iguana
őstag
besz@rás :DD
-
Chaberrr
csendes tag
Haj!
Natessék..:))) ha nincs rajta borda (AMD):))
Üdv.
Chaberrr -
CsendPenge
őstag
Huh, aztán lassan már amiatt kell 4-500w-os tápot venni, hogy bírja a táp az ilyen világító micsodákat is... Érdekelne, hogy mennyit doban ezek a cuccok a gép fogyasztásán.
-
Thom!
veterán
Hát ez.. :DD
-
Ahhoj
aktív tag
Király!!! :DD
Ha olyan házat venék, amin lenne plexi oldallap, akkor biztos elköltenék egy csomó pénzt ilyen szar kütyükre :DD
Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest