- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Integra
titán
huhh, rendszerbus, hypertransport, meg mi minden még...
csöppet nagy lassan már a káosz a fejemben, pedig igyekszem odafigyelni... :))
jó lenne majd egy nagy amatőrök számára könnyen érthető szájbarágós amd platform teszt ha kint lesznek az nforce3 250gb ultra meg kt800 ultra deszkák, hogy akkor mi és hogy van és mit jelent és mennyivel etc etc......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
LordX
veterán
Nah igen.. (Szerintem minden műszaki infón) tanítják digitből processzor buszhoz való illesztést... Nos, az Athlon 64 esetében a memóriabuszt (DDR vezérlő) külön választották a perifáriabusztól (HT Link).. (jó, kicsit sántít, mert eddig ugyanazon a dróton mentek a periféria és a memóriacímek és adatok is..)
Olyan, hogy ''rendszerbusz'' eddig sem volt, csak volt egy olyan drótcsoport, ami azt csinálta, amit egy rendszerbusztól elvárnál.. -
Hun'reeth
őstag
Azt hiszem a mostani konfigom helyett (MSI nforce2u, 2500+ barton) egy ilyen MSI lap + egy 3800+ -os A64 lesz! :D Ha megérem. ;]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Sanya
nagyúr
na már lesz alaplapom a jövőbéli procimhoz:)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
erdoke
titán
Ez a rendszerbusz fogalma némi tisztázásra szorulna a HT miatt. Nem nálad, hanem úgy általában. Ugye jelentős különbség van a HT és az FSB mint rendszerbusz között, és nem csak a nevükben. Ezért hagytam meg én a ''rendszerbusz'' kifejezést az FSB-nek, mert a HT Link a hagyományos értelemben nem rendszerbusz (a memória nem rajta keresztül kommunikál a procival, külön fel és le csatorna, stb).
A legjobb aláírás a héten
-
Keitaro
addikt
Hát már egy ideje igérgetik az új déli hidat amiben benne lennének az említett cuccok... csak kijöhetne már végre
-
Atlantis
veterán
Gondolom, nem lesz túl vészes az ára. Én inkább a hozzáillő procik árára leszek kíváncsi. Érdekes, hogy a déli hidat a VIA régóta nem akarja fejleszteni, pedig lehetne már 4 natív SATA rajta, természetesen 0+1-es RAID-del.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Integra
titán
jöhetnének már nagyon ezek az s939-es deszkák, mert ha ez ilyen csiga lassan megy tovább, ősszel még mindig brutál drágák lesznek, brühühü:(
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
klepto
addikt
Tudom, hogy nem vagyok vele tisztában, ezért kérdezem :P
De én legalább meg merem kérdezni, és nem állítok hülyeséget, mint régebben páran itt a PH!-n :D
Kérdés, hogy mikor ér el hozzánk, és mennyivel lesz drágább, mint a Soket 734-es A64 :FHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Szóval akkor ez azt jelenti, hogy az új CPU-k is 1Ghz-s rendszerbuszt használnak, vagyis ezekhez már ajánlott a PC4000 vagyis az 500Mhz-s ram duálban?
[Szerkesztve]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest