Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Aktív témák
-
bendi
tag
Nem tudom, mi lehet a különbség a csatlakozóban, hogy külön szerszám kell hozzá... Talán a csupaszolás, de azt meg szikével megcsinálom...
Azér a 40 euró kicsit sok érte... ráadásul a gigabit megy cat5-ön is kb 30 méterig... -
HSNet
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #15 üzenetére
Az a bajunk a KTI-vel, hogy a ők főleg a SOHO kategóriába megfelelő cuccokat csinálnak (régebben ráadásul meglepően magas selejtaránnyal), aztán meg el vannak adva ''profi'' hálózati eszközként.
Hogy egy közhellyel éljek, ha zongorázni tudnám egy Cisco és egy KTI között a különbséget, akkor most nem kéne informatiával fogalkoznom;]
Egyébbként IMHO a fenti kábel szigorúan praktikus célokat szolgál (értsd, fix kábelezést ilyennel az életben nem fogok csinálni, de a noti mellé a táskába könnyebben bepakolom, mint a ''hagyományost''). -
Mr.Skyline
senior tag
Nem tom mi bajod a KTI-vel de nekem volt már sima pci-os kártya is 10/100 meg notebook-ba pcmcia-os is semmi gondom nem volt velük soha, gyorsak, és megbizható, de legföképp olcsó, amugy meg, hogy hozzászóljak a témához is nekem nagyon megfelelt eddig a sima utp kábel is ezután is jó lesz
egy vicces elmélet:
ATA Szalagkábel > csőkábelre
UTP ''csőkábel'' > laposra ''szalagkábel''
:DD:)):DD -
Adi
senior tag
KTI és hálózati eszköz? :DDD Ne viccelődjünk! :DDD
-
twollah
nagyúr
40 euro kisse huzos ezert a kabelert.
-
SupaCow
aktív tag
kb. 1 éve volt az Unokatesóm egy termékbemutatón Pesten, Hálózati eszközök, hálózatépítés.. bla bla.
Hozott onnan, egy 5 M es UTP kábelt, egy dobozba volt feltekerve.
Laptopokhoz osztogatta nem tudom melyik cég. Az pont ugyanígy nézett ki, csak dobozba volt.
aAkkor néztem egy nagyot.
de most nem tudom ezen mi az újdonság. -
Bash
őstag
Szerintem nem olyan nagy újdonság ez. Másfél éve a gépemhez vettem ilyen kábelt: [L]http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=PA210U[/L]
Ez is lapos, igaz, hogy csak CAT5-s, de szvsz gigabites kábelre még nem sok embernek van szüksége. :) -
-
-
míg a 10 méteres kiszerelés 40 euróért kapható.
40 euró jelenlegi árfolyam szerint: 10,169.66 HUF
Nagyon gáz, 10 méter UTP kábelért több, mint 10 rugót elkérni... -
Pacák
senior tag
Szép és jó ez a lapos kábel, de próbáljon meg dolgozni vele az, aki kitalálta. :U Gérben elvágott-illesztett kábelcsatornákban vezetve -több kábel esetén- szvsz jobban kell ügyeskedni a lapos kábelekkel, mint a közel gömbölyűekkel. Nagyobb egyenes távokon viszont aláírom, hogy szuper lehet vele kábelezni, összerendezgetni az ágakat. :)
-
Vitus
őstag
''Helytakarékos csalakozás akár a Gigabit Ethernetre is.''
Aktív témák
Hirdetés
ph Helytakarékos csatlakozás akár a Gigabit Ethernetre is.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest