- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hmm. hwsw-n olvastam,hogy lehet lesz uj csomag. Olyan mint a mindenkinet volt.
Csak elképzelhető,hogy napközben is lehet használni.
De csak ott,ahol nincs szélessáv.
Hát ez elég értelmes lépés lenne. Kár,hogy már megrendeltem a chello-t bnőméknél.. :)
Nya mind1.. várjuk az 56k-s csodát. -
Cyberslider
őstag
Furcsa,hogy még senki sem válaszolt hozzá,pedig elég lényeges a dolog..
Most nincs felháborodás? Vagy már mindenki adsl-en nyomul?
Én pl. kispesten lakom és híre-hamva se az adsl-nek,nem is lesz,mert egyszerüen nincs központ és kész.
MATÁV! �{@ Mégis hogy képzeled ezt?? Ez a fejlesztés?
-
Nade lényegtelen pár bitet már anyáztam különböző forumokon e témában,te ez úgysem számít,mert tojnak rám mint a városi galambok.
A cikkben benne van a lényeg,hogy nagykereskedelmi csomagok lesznek,amikkel majd a szolgáltatók fognak minket megkeresni.
Tehát valszeg majd csak az inteszolgáltatónak fizetünk.
A lényeg: Freestartnak lőttek.
De végülis mindegy,mert a freestart ugyan ingyenes volt,a matáv felé ugyanúgy kellett fizetni,most lehet menni datanet....... :)
Részemről egyébként -> matáv lemond örökre végérvényesen (ezt elérték), + barátnőmnél chello +köt..
u.i: 8 éve várok szélessávú netre.. 8 éve. (Volt akkor 1általán?;) )
Mégis,csak más által fogok hozzáférni még így is.
Ezt nyugatabbra elmesélném nem tudnák,sírjanak,vagy nevessenek. Mért jöttem haza Bécsből Vasárnap :((((((((
[Szerkesztve]
Aktív témák
ph Július 1. után a Matáv nem értékesíti új ügyfeleknek a kedvezményes internet-csomagokat.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest