- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
biztos én vagyok megint a hülye de én úgy alapjaiban nem értem az egész internetes banki fozetési rendszert. miért kell nekem a kereskedő oldalában megbíznom? miért nem lehet az, h minden fizetésnél beadja a mastercard oldalát ahol én látom h mennyit akar leemelni tőlem a kereskedő és csak akkor megy a dolog ha én engedélyezem?
igen, valóban csak kétszer fizettem még neten, de ha jól tévedek nem sok kontrollom volt abban h a kereskedő mit csinál az én kártyámmal meg mit nem. persze tudom legyen két kártyám és az egyikkel csak neten fizetek, de azért ez mégiscsak nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A MasterCard világméretű kampánya a biztonságra koncentrál, ezzel próbálja megerősíteni az online vásárlás megbízhatóságába vetett hitet.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Napelem
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest