Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
biztos én vagyok megint a hülye de én úgy alapjaiban nem értem az egész internetes banki fozetési rendszert. miért kell nekem a kereskedő oldalában megbíznom? miért nem lehet az, h minden fizetésnél beadja a mastercard oldalát ahol én látom h mennyit akar leemelni tőlem a kereskedő és csak akkor megy a dolog ha én engedélyezem?
igen, valóban csak kétszer fizettem még neten, de ha jól tévedek nem sok kontrollom volt abban h a kereskedő mit csinál az én kártyámmal meg mit nem. persze tudom legyen két kártyám és az egyikkel csak neten fizetek, de azért ez mégiscsak nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest