Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Nagggyon finnomm. Még pár év, és áramszünetkor megoszthatom a sörömet az UPS-szal. Nekem az izgalom ellen, neki meg hogy legyen miből dolgoznia.
Legalábbis vicces lenne egy alkoholos verzió, amíg a sarki kút nem ad hidrogént is.Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
-
_cirmos_
őstag
válasz Drótszamár #3 üzenetére
szia drótszamár! rég láttalak errefelé, nagyon behalt a sandisk-totyikunk . megy még a kicsike rendesen?
-
Renwick
őstag
válasz Drótszamár #3 üzenetére
Nyilván méretezéstől is függ, de a 20-30 százalék nagyon sok lenne...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
Renwick
őstag
válasz Drótszamár #1 üzenetére
A hűtésre két megoldás kínálkozik, egyrészt van egy ún. Rack Side Air Distribution egység oldalsó légáramlással, illetve egy Rack Air Removal Unit, ami a rackszekrény hátsó ajtajába szerelhető, és percenként 32 köbméternyi levegőt képes elvezetni.
Hogy ezek a hűtési megoldások mekkora terheléssel látják el az egységet, arról konkrét adat nincs, én egyszer láttam egy régebbi modellt, aminek ha jól emlékszem 40 kVA-es teljesítménye volt, az a fentihez hasonló hűtési rendszerek működését lényegében meg sem érezte (emlékeim szerint olyan 1-2 százalékos terhelésen volt kvázi ''üresen'' a rendszer)...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
Drótszamár
őstag
Buta kérdések, de....
És mennyi hőt termel egy ilyen cella? Ha sokat akkor hogy oldják meg a hűtést? És a megtermelt energia mekkora részét kell a hűtésre fordítani?( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest