Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Nagggyon finnomm. Még pár év, és áramszünetkor megoszthatom a sörömet az UPS-szal. Nekem az izgalom ellen, neki meg hogy legyen miből dolgoznia.
Legalábbis vicces lenne egy alkoholos verzió, amíg a sarki kút nem ad hidrogént is. -
_cirmos_
őstag
válasz
Drótszamár #3 üzenetére
szia drótszamár! rég láttalak errefelé, nagyon behalt a sandisk-totyikunk
. megy még a kicsike rendesen?
-
Renwick
őstag
válasz
Drótszamár #3 üzenetére
Nyilván méretezéstől is függ, de a 20-30 százalék nagyon sok lenne...
üdv
R. -
Renwick
őstag
válasz
Drótszamár #1 üzenetére
A hűtésre két megoldás kínálkozik, egyrészt van egy ún. Rack Side Air Distribution egység oldalsó légáramlással, illetve egy Rack Air Removal Unit, ami a rackszekrény hátsó ajtajába szerelhető, és percenként 32 köbméternyi levegőt képes elvezetni.
Hogy ezek a hűtési megoldások mekkora terheléssel látják el az egységet, arról konkrét adat nincs, én egyszer láttam egy régebbi modellt, aminek ha jól emlékszem 40 kVA-es teljesítménye volt, az a fentihez hasonló hűtési rendszerek működését lényegében meg sem érezte (emlékeim szerint olyan 1-2 százalékos terhelésen volt kvázi ''üresen'' a rendszer)...
üdv
R. -
Drótszamár
őstag
Buta kérdések, de....
És mennyi hőt termel egy ilyen cella? Ha sokat akkor hogy oldják meg a hűtést? És a megtermelt energia mekkora részét kell a hűtésre fordítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az APC továbbfejlesztette InfraStruXure rendszerét.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest