Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Én azt reméltem, valami olyan cucc lesz, mint amilyen a Csillagok háborújában Luke távcsöve volt... Kicsit csalódott vagyok. A 2,3 kiló azért nehéz is egy csöppet.
-
hardzsi2
aktív tag
Az 1 év csúszás sokat rontott az eladási esélyein, akkor a 3MP még jónak számított, ma már alap. Jó lenne tudni, hogy a 30x-os nagyítás optikai-e, különben szvsz. nem sokat ér. Ha minőségi távoli fotókat akarnék, inkább vennék egy profi Canon/Nikon tükörreflexes vázat egy 28-300-as Canon zoom-mal, osz agyesz-bugyesz.
-
Agyasima
őstag
A cikk alján lévő táblázat szinei - mozilla alatt legalábbis- majdhogynem olvashatatlanná teszik a szöveget...:(
-
L3zl13
nagyúr
Jó, bár az árát nem tudni.
Szvsz egy cserélhető ojektíves felsőbb kategóriás digikamera+ egy durvább objektív kb ugyanennyit tud távcsőként, és sokkal többet digikameraként.
[Szerkesztve] -
shtml
őstag
Kár, hogy nem duplacsövű.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- SkyShowtime
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest