Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
Az rendben is van, hogy ez csak egy adapter - fogom magam, megveszem a nagyobb TransFlash kártyát, bedugom az adapterbe, az adaptert meg a gépbe. Feltöltöm rá a file-okat, aztán ha végzett, kiveszem a kártyát az adapterből és bedugom a telefonomba.
Annyival előnyösebb a dolog a pendrive-nál, hogy ezt tudom használni a telefonomban is - viszont nem őszülök meg, míg a telefon adatkábelén keresztül feltölti az egy giga anyagot, mert USB 2.0-ás.
öö.. mondjuk a TransFlash nem tudom, mennyire tud gyors lenni.. majd mindjárt megnézem -
Allien
veterán
De ez nem igazi pen drive, mivel nincsen saját memóriája. Ez egy ''egyszerü'' kártya olvasó.
Már láttam ilyet más márkában a Media Markt-ban, és erőssen gondolkodtam, hogy vegyek egyet, és csak azért nem vettem még meg, mert nem volt olyan, ami SD, és CF karikat egyaránt kezelt volna. Sőt, CF-t egyik sem, sajnos. Pedig, ha esettleg majd valamikor váltok DSL-re, bizony az SD lehet, felejtős lesz.
-
Hani
aktív tag
TransFlash kártyákat használok a telefonom miatt (Motorola E398), és pár hete gondolkoztam egy nagyobb, 1GB-s kártyán. Akkor nem vettem meg, mert könyörtelenül lassan megy a másolgatás telefonra / -ról, így nem tudnám penDrive-ként is használni... Pendrive viszont nem kell plusz egy, mert abból is van már pár, szóval a telefon erre ideális lenne...
Na majd kerítek egy ilyet, ha lehet kapni.
[Szerkesztve] -
drpele
senior tag
De vajon hol lehet olyat venni ami MS Duo Pro kártyát fogad?
(Mint ami a hírben is van...)
Eddig sehol sem láttam. -
erdoke
titán
Múltkor bagóért vettem egy gyors MiniSD kártyát, talán be kellene ruházni egy ilyen olvasóra.
Persze a fényképező még gyorsabb normál SD kártyája miatt a legnagyobbat érdemes venni. Végülis, 3e Ft-ot megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!