Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED TV topic
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Nem biztos hogy selejtes bartonok lesznek. Ha a piacnak nem kell annyi barton, akár hibátlan példányokban is kikapcsoltathatják a cache felét.
-
gericooper
aktív tag
meg a kd7 legújabb biosa is tudja a thortont. tegnap frissítettem.
:) -
fLeSs
nagyúr
én arra vagyok kíváncsi , hogy az órajelet tovább fogják-e tudni növelni , vagy marad a max 2250MHz(2800+) . mert ha igen , akkor szeretni fogják a tuningot , mint a mostani TBred-B prockók :))
-
xuldar
addikt
Attól függ, melyik cerkára gondolsz...
Amúgy meg pontosan erről van szó a TBred-nél is, fele annyi cache van benne, mint a Bartonban. Helyesebben a Bartonban van 2x annyi. Szerintem itt semmi butítás nem lesz, egyszerűen csak alsóbb árkategóriába csúszik a TBred, és új nevet kap. -
Sidaries
őstag
Szerintem az Amd üzletpolitikája teljesen egyértelmű. Mint mondták is régebben, a régi cuccok lesznek a belépők, az újak a Hi-techek. A Throughbredet átnevezték Thortonnak ahogyan a 8500-ös Redeont 9100-ra. Ezek szerintem egyértelműen Throughbredek.
-
simonzé
addikt
Várni kell egy kicsit a vásárlással. Biztos, hogy két-három hónap múlva ár-érték bajnok lesz ez a cucc.
Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest