Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
mint mondtam, nem emlekszem mar, hogy mire jutottunk a multkor, de akkor bonyolitsuk a helyzetet: a muzeum kijaratanal szamoljak, hogy hanyan is hagytak el azt (persze a jegyet nem kerik, mert azt belepeskor leadtuk) - ekkor az elso esetben is feltunik, hogy tobben neztek meg a kiallitast, mint ahanyan jegyet vettek
mindazonaltal a kozvetlen megkarositas mi is? bukott a muzeum egy 20 filler erteku papirfecnit
(tudom, ez a szavaid kiforgatasa, de itt gyakorlatilag azt mondod, hogy amig nem veszik eszre, nyugodtan beloghatunk)
a rendorallammal, kommunizmussal doballozast lathatod mire mondtam, ha visszaolvasol, szo nem volt arrol, amit emlitesz - egyszeruen csak ''jol'' hangzo kifejezeseket hajingalnak
valahol megertem azt, amit az informacio szabad aramlasarol, a szolas- es szemelyes szabadsagrol irsz, de lasd be, hogy annak az informacionak a megteremtese egyeseknek sok idejebe, penzebe, munkajaba kerult, s nem varhato el, hogy ezt ingyen tegyek
ha pedig en irok egy verset (leforgatok egy filmet, sok-sok millio raforditassal, tobb havi munkat belefektetve), igenis szeretnek belole hasznot latni
szerintem a szellemi tulajdont sem lehet ugy tekinteni, hogy az mindenkie, hisz a kitalaloja/alkotoja igenis megdolgozott, megfizetett erte
nem azt mondom, hogy a jelenlegi rendszer tokeletes, de szerintem igenis buntetni kell a warezt (nevezzuk akar lopasnak, akar jogosulatlan hasznalatnak)
es igenis kemenyen kell buntetni, maskulonben az tudatosul az emberekben (mar nagyreszt tudatosult is, amint az a ''kocsogbuzi jogvedok'' megnyilvanulasokbol helyenkent latszik), hogy ez (hogy letoltom, atmasolom, nemfizetek erte) tokeletesen rendjen van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest