Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gyere, ussel agyon, ha csak igy tudsz belefolyni a vitaba (cimem, nevem az adataimnal) - nem engem minositesz vele
es tisztelettel megkernelek, hogy amig nem ismersz (mert kurvara nem ismersz), addig ne vonjal le messzemeno kovetkezteteseket, mint pl ''neked apuci 90/10-ben bolt benne a gépedben,amire vered magad''
nekem apuci nem volt benne a gepemben - egy egesz nyarat dolgoztam vegig erte
bar teny es valo, hogy nem egyedul tartom el magam (egyetemistakent nem is igazan tudnam megtenni) de torekszem a minel nagyobb onallosagra, marcsak azert is, mert szuleimnek ket gyermek (en es hugom) tanulmanyai, lakhatasat kell finanszirozni
egesz eddig, tiszteletben tartottam a mondandodat itt a forumon, de ezzel a luzer vegszoval elerted, hogy korulbelul en is ennyire tartsalak teged
csak azt nem ertem, hogy ez mire volt jo? most ettol jobban fogsz aludni, hogy beszoltal? foleg ugy, hogy azt sem tudod mirol irsz? (mert mint irtam, kurvara nem ismersz, fogalmad nincs csaladomrol, annak anyagi helyzeterol, az en anyagi helyzetemrol) nem tudom, hogy mi alapjan veled ezt jogosnak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest