- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
Aktív témák
-
baliii
senior tag
a jobboldali nagyon bejon, de gondolom meglesz az ara...
-
MoP_FX 57
őstag
na ha augusztus vegere varhato akkor karacsonyra tuti beszerzek egyet :U
-
Surranó
aktív tag
válasz
Warlock_42 #24 üzenetére
Csak ne legyen 3.5-4K-nál több az ára :U persze táp nélkül.
Mégis, mit jelent az, hogy miniszerver? ''csak'' 8 vinyó és csak 4 cpu? Nekem a miniszerver a router. -
pBandi
tag
Hát sztem ezek szebbek lettek mint az előző sorozat... :C
-
Horbal
őstag
Dász iszt fántásztis!!! Áj láv it!!! Főleg a szürke betéteset:).
-
b.bone
senior tag
így első ránézésre ugyan nehéz csak a kép alapján a döntés. de pofára mindenképpen jobban tetszik mint a dragonom. még talán el is cserélném rá. szval nekem bejön. na persze a jobb oldali.
szerk: közben megnéztem az engusz által beszúrt linkeket. most már biztos vagyok benne hogy jobban tetszik mint a dragon.
[Szerkesztve] -
Árpi bá
aktív tag
Nagyon szögletes....:(
-
pabadam
aktív tag
Ezeken a házakon jócskán akad fekete színű felület. Mennyire látszhat rajtuk meg a por?
-
b.bone
senior tag
nekem most dragonom van. az alsó rekesz-ben 2 vinyó volt. persze egy hely kihagyással. kicsit fentartással integráltam bele a harmadikat. pont az általad említett szellőzés miatt. megnyugtatásul mondom. a ventilátor így is gönyörűen hűti őket. ugyan műszerrel nem mértem, csak kézrátétellel, de nem vettem észre külömbséget. kell lennie, de meggyőződésem hogy minimális.
-
djyangce
tag
Van prohardver fórumon Chieftec Fan Club? (CFC :D)
-
engusz
veterán
Erősen elgondolkodtam egy BA-01B-B-B-n. Bízom benne, hogy ezek is elérhetőek lesznek táp nélkül. Viszont a DX-01B-D-U-mon nincs szívem túladni. :U A második géphez pedig eléggé ''luxus'' lenne egy ilyen ház.
-
_mt_
csendes tag
Front USB&FireWire biztos h van. Nézd meg a képeken, az 5.25-ös helyek ajtaja alatt van egy lenyitható rész.
+1 voks a Dragonra. NEM szögletes, NEM csicsás...:) a CM Stacker is azért nem tetszik mert szögletes. Ráadásul az fényes oldallap brrrrr. Ezek legalább szolidan elegánsak. De szögletesek... :( -
pabadam
aktív tag
Szerintetek ezeken van porszűrő meg front USB?
-
t-shirt
veterán
hát ez a 2X12cm-es venti hely a hátoldalon nagyon tetszik, ez a ház elég jó szellőzésű
-
Atlantis
veterán
Na, eddig ezek a legpofásabbb CT házak, de ha ezek is 67cm magasak(vagy több), akkor sokaknál nem versenyképes(tekintve, hogy egy átlagos számítógépasztal alá max 60 cm-es ház fér be). Ekkora dögöt meg ''fent'' tartani szerintem nem esztétikus. (és nem is praktikus)
-
djyangce
tag
Mellesleg a mATX-es fekvő Bravo sem egy utolsó darab. Kell bele egy halk táp meg egyéb halk cuccosok és egész tetszetős kis irodai gép lehet belőle.
-
djyangce
tag
Most már tudom, hogy milyen háza lesz a szerveremnek jövőre :DD Amúgy szerverbe szertinem tök felesleges 6db 5,25''-ös hely. Minek annyi? Nem is értem miért nincsen olyan medium tower, amiben így van a nyolc winchesternek helye. A ház alsó rész amúgy is mindig ugyanaz, csak a felső nem.
Amúgy itthon egy Dragonom van. Szép-szép, de ezeket a házakat IHMO nem szépségre mérik. -
^TaRgAbI^
csendes tag
+1 szavazat a Dragonra :P
-
Dassler
őstag
Hát valahogy az az érzésem, hogy nem feltétlen a low-end árkategóriába fogják belőni :D
Amúgy a mostani jó öreg Codegen házam már eléggé leharcolt - az egész konfigurációval együtt - úgyhogy türelemmel várom az árakat. Addig spórolok.
Akkor is a Dragon a legszebb, sztem is. -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Warlock_42 #14 üzenetére
ki mennyit tippel ar arra,nekem szemelyszerint a mesh nagyon bejon
-
Warlock_42
senior tag
Egyszerűen gyönyörű.
Végre semmi alien-fej meg hasonló ocsmányság. Miért van az, hogy nincs egy normális ház a mai piacon? :F Mindenkinek kifacsarodott az ízlése?
Venni kéne egyet, bár valószínű nem lesz túl olcsó :( -
ftc
nagyúr
Én személy szerint Thermaltake-t néztem ki magamnak.
-
Integra
titán
maradok a CM Stacker-nél:)
-
engusz
veterán
Vannak extra esetek. Megvettem a házat és az egyik HDD tartót operáltam is ki a tartójával együtt. (Kellett a hely a radiátornak.) De arra is jó lehet a több (8 db) hely, hogy a winyók ne egymás tetején legyenek, hanem mondjuk legyen köztük egy szabad hely. Szerintem sokat segítene a szellőzésben.
-
iguana
őstag
ablak?
-
ftc
nagyúr
8 db HDD rekesz-ez inkább serverre alkalmazható,mint otthonra:))
-
engusz
veterán
Mesh: [L]http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3502&k_id=1&language=uk[/L]
Bravo: [L]http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3008&k_id=1&language=uk[/L]
Úgy látom, hogy a Dragon kategóriában nincs frissítés. -
ftc
nagyúr
Szerintem is jól néznek ki,nekem bejön mert fekete:DD
-
Skica
őstag
A végén szekrény méretű lessz a PC ház mint régen.:Y
-
_Volkovy_
nagyúr
A jobboldali jól néz ki.Határozottan.
De ugye nem szövet az az elején,hanem műanyag? -
L3zl13
nagyúr
Még mindig a Dragont tartom a legszebbnek.
Abból nincs olyan változat aminek a belsejét áttervezték kissé mint azújabb tipusoknak?
Pl hogy oldalra nézzenek a vinyók vagy ilyesmi...
Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest