- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperzacskó
csendes tag
Halli!
Lehet már ilyen házat venni Magyarországon??Carpe Diem
-
Face8814
őstag
végre lecserélték a dizájnerüket
Mondjuk én ennek nem nagyon örülök. Klasszikus formatervezésű házból volt már elég a piacon. Nem kell még egy.
Az extrém kinézetű masinák kedvelői meg könnyen elpártolhatnak a márkától, ha a jövőbeli koncepció a klasszikus stílusra épít.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
venember83
nagyúr
Elolap fenyes muanyag, idovel vagy megmattul vagy osszekarcolodik, utana meg ugye gyonyoru lehet Tenyleg nagyon atgondolt es ertelmes megoldas.
-
polip
addikt
végre lecserélték a dizájnerüket
viccet félretéve, én az ilyen jellegű, klasszikus formákat kedvelem...szal alakul alakul, de van még mit dolgozniThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Misi 007
őstag
Szép kis egyszerű desing lehet dobom az Aerocool-t!
-
Hun'reeth
őstag
TT -hez képest nagyon letisztult. De valahogy nem tetszik igazán.
Az árára kiváncsi lennék, biztos olcsóbbnak van szánva azért acél.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
L3zl13
nagyúr
Elegáns.
Dizánját tekintve szerintem Codegen szinvonal. (Minőségben persze sokkal jobb.)
Biztos velem van a baj.Aki hülye, haljon meg!
-
veterán
elegáns ház, árat én is 15 illetve afölé tippelném.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
macilaci78
nagyúr
négy 5,25 hüvelykes és hat 3,5 hüvelykes optikai optikai egység, merevlemez vagy előlapi modul építhető
Nem tudom, csak nekem tűnt fel...? Még gondolkodóba is este, hogy van olyan ODD, ami legfeljebb 8cm átmérőjű diskeket eszik, vagy mifene?
Amúgy nekem semmi bajom nincs a házzal, igaz, hogy haverom 5 éves gépe is ilyen szabású előlappal rendelkezik, csak lakkozott fekete, hanem ugyanolyan törtfehér műanyag előlappal. Szal a dizájn nem újkeletű, de ettől még lehet időt álló forma.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
_cirmos_
őstag
az első tt ház ami kinéz valahogy.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Motion_Blur #8 üzenetére
Micsoda avatart sikerült összehozni Grat hozzá
-
LeC
addikt
válasz Motion_Blur #8 üzenetére
annyiért én is szivesen vennék egyet
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
LeC
addikt
pofás kis házikó
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Thommyboj
aktív tag
jó ház, a külső disajna a matrixhoz hasonlít kicsit, bár kicsit alapabb háznak tünik atöbbi Tt házhoz képest.
-
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy jó, de nem tetszik...
Aki hülye, haljon meg!
-
Ste
addikt
válasz KőkorSzaki #3 üzenetére
szvsz 15 alatt nem fogod megkapni
mélységben végre bővítettak a házon, de amúgy semmi extra -
Face8814
őstag
Teljesen kommersz ház. Ár kérdéses. Ennek tükrében akár jó vétel is lehetne, bár a TT árakból kiindulva én ebben a kategóriában biztos nem ilyet vennék!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
LSL1337
őstag
nem hangzik rosszul mennyibe fog egy ilyen fájni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...