- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
háát
azt ő se tugya hogy mérnem inkább CM staker mi???
pedig neki ott ahol a gépe van korektül elis férne....
dehát az ő dolga...
mondanám hogy aki hülye hajon meg ...de az ő esetébe eltekintek ettöl....:DDD
szal akinek tecik az vegye meg... én maradok a CM-nél és a LianLinál... najó fekete Antec, CT is jöhet...
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
Alvin olyan ''más'':DDD éééérti;];];];]????
kék házat... pfuuujjjjj
ez nagyon ratyesz
és a Tt-is csinál ilyet...
ez guztusztalan müsziö:DDD
hogy on is legyen:
akkor megnyugodtam hogy nem 90esek...
:)) 92es az már mást tészta...
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
nagyúr
De jó, hogy a Chieftecnek van egy örök etalon Dragon sorozata... :D Ezek nagyon bénák sztem. Bár talán ez már ízlések és pofonok...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
_Volkovy_
nagyúr
Jók,de mi a francnak kell ráírni,hogy Chieftec?
-
TexT-BoY
addikt
ez a ház a vinyókereten kivűl semmi ujitást nem tartalmaz???
ergo ez egy dragon ''mod''?:F
amúgy nekem a CX-04 feketébe nagyon bejön... :DDD
és ha jól olvasom 90mm-es ventik valók oda!!!:F!!!
olyat hol kapok?
én idáig csak papst látam 90esbe de az egy vagyon volt....
ja a plexi kisértetiesen hasonlít az Antec Plus Wiew 1000 AMG-jé hez....
Amúgy ki vesz kék házat?:DDDHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
L3zl13
nagyúr
Háááát. Jó-jó, de a Dragon széria még mindig jobban tetszik. Bár belső kialakítása ennek és a BX-nek már kicsit jobb. (Pl elforgatott vinyó helyek, plusz a floki nem vesz el egy 3,5-ös helyet a 6-ból.)
De mi az a hülyeség, hogy SATA vinyót is gond nélkül fogad. Miért ne fogadna? Méretre ugyan akkorák mint a PATA-k. Vagy tud valaki ilyen problémáról? :FAki hülye, haljon meg!
-
erdoke
titán
válasz andorpapa #21 üzenetére
Próbáltam a külcsínről a belbecsre irányítani a beszélgetést, de nem sok sikerrel. Nekem mind1, már megrendeltem a CM Stackert, és állítólag kapok az első szállítmányból.:P Nem nagyon érdekel, milyen lesz pofára, bár nem tűnt csúnyának. Ami biztos, hogy bazi nagy lesz, még a mostani V2000A-mnál is nagyobb, és a meghajtóimat már elkezdtem feketére cserélni.:)A legjobb aláírás a héten
-
andorpapa
őstag
Emberek!
Megint olyasmiről vitatkoztok, aminél nem lehet érvekkel meggyőzni a másikat: design. Basszus, miért nem az áráról, a technikai újításokról, a használhatóságról, az ötletekről beszéltek, miért kell mindenképpen azt megmondani, hogy az Antec vagy a Chieftec a nyerő?
Nekem például tetszik az új CX széria, jelenleg pedig egy DX-em van, mivel még mindig tetszik a Chieftec stílus, és azt sem tudom elfelejteni, hogy párezerrel olcsóbban jutok hozzá, mint az Antec/Casetek házikókhoz. A Tt Xasert nem is említem. Érzésem szerint a CX sorozat amolyan hiánypótló, hiszen régóta nincs semmi forradalmian új cucca a cégnek, de szerintem ez így kevés lesz. Ha megnézzük, hogy az Antec és a Cooler Master miket mutat fel mostanában, akkor ahhoz képest a Chieftec el van havazva. Például egy égető probléma: hol a 120 mm support?
Persze tény, hogy a lassan nyugdíjas alapok még mindig kiválóak, a minőség nem vész el, de már bőven beérték őket a többiek is, kicsit nagyobbat kellene dobbantani a továbblépéshez.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
tildy
nagyúr
ez volt az ha minden igaz:
[L]http://yycase.com/report/Thermal-report-5601(0413-04).pdf[/L]
Egyébként meg , ki tudja kinek az alapját használja mind a tt, mind az antec, mind a ct.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
TexT-BoY
addikt
válasz BobMaster #14 üzenetére
én ugy halottam hogy egy 3. cég viszi a CT-nek és az Antecnek a házakat....
és hogy a CT skorpió is ugyan az a platform mint a dragon.. csak más előlapal....
nekem pl felment a Skorpió előlapja a Plus Wiewmre:DDD
és hogy On is legyek.....
ezeen a házakon mi az uj?
én már 3honapja látom őket a CT oldalán....HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
BobMaster
senior tag
A CT adja az alapot a TT és Antec házakhoz, amit azok a saját, ötletesnek titulát vackaikkal csicsáznak fel, ezért merészeltem ''másodvonalbelinek'' nevezni őket. :t
Antec SLK (vagymi) dögül néz ki, de akkor is csak egy porszűrővel és másik fényezéssel érkező CT. Majd én is veszek konténerszám yeong-yang házakat, becsavarozok egy fordulatszámszabályzót meg hőmérőt, aztán árusítani kezdem Yamashita márkanév alatt. :DA tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Terminus_
aktív tag
Pedig szerintem cx-01-ből az ezüst nagyon üt. Kár, hogy annyiba fog kerülni, amennyit már nem adnék érte.
-
-
tildy
nagyúr
Volt egy ilyen teszt.Most nem tudom a címét, de ayeong-yang oldalon fenn van az 5601es háznál. Csak mert az is benne volt a tesztben.Elég jó pontokat kaptak az :antec, és a yy házak hűtésre is.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
erdoke
titán
''Nekem kifejezetten teszik a Dragon széria, ez meg nem. Antec és TT másodvonalbeli tuningcégektől meg feláll az a kevés hajam is.''
Mindig a külsővel jöttök. A mai keményen fűtő procik és videokártyák korában inkább a ház szellőzésére kellene a hangsúlyt fektetni.
Vagy általános trend az, hogy egy számítógépház a lakás dísze? Be az íróasztal alá, osztjóvan.:D
PS: A Dragonnál lényegesen jobb szellőzésű egy átlagos TT ház. Az Antecet nem ismerem közelebbről, de amerikai hardverfórumokon a legnépszerűbb házikók között van.:P Ráadásul ezek mind egy cégcsoport, tehát akkor a Chieftec is ''másodvonalbeli tuningcég''?A legjobb aláírás a héten
-
tildy
nagyúr
Fú de rondák...Jahm, hogy ct?ÍGy már érthető.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
sziszegő
senior tag
Atom kasznik nekem az uj BX es széria van és valóban 92mm es ventik valóak bele. Atom jól szellőzik halk és nagyon jól néz ki.
Nem tudom hogy miért pont az CX-et karolták fel ennyire a BX sztem sokkal szebb. (kinek a pap kinek a papné) -
Trak
addikt
Nekem meg pont jobban bejönnek a midi tornyaik, mint a nagy tornyok.:)
Jobban is össze tudtam rakni az én BX emet, mint bátyám nagy tornyát.
90 fokkal elforgatott rack már az új BX ekben is volt, persze az már más kérdés hogy nem nagyon lehetett kapni, mert mindenhol csak a régi van.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
andorpapa
őstag
Jó nagy baromság, hogy mindenhol 90 mm-t írnak, mikor az 92. Legalább ''hivatalos oldalról'' lehetne erre figyelni, ha már a topicnyitó fórumozóknak nem mindig megy. :(((
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
marcee
addikt
(A leállás miatt egy kicsit elfelejtődött ez a hír, pedig a nap témájának saccoltam volna)
Korábban sem teszettek a Chieftec midi tornyai, szemben a nagy tornyokkal, és ezek sem fogják megmásítani a véleményem, bár ez a design még tán nagyba sem tetszene.
Belső képek jól jöttek volna.
90-fokkal elforgatott vinyórack-ekre régóta várok már.
[Szerkesztve]\m/
Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest