Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az emberu hülyeség, hogy hómméd csak szar lehet, cimbora (mellesleg igen el van eresztve) csinált magának saját icematot edzett üvegből+ ugye le homokfúvatta (nagyon aprószemcsésen, vagy gyengn, nem emléxem rá, lehet hülyeséget mondok)... komolyan mondom jobban ment rajta mint a redes icematon az mx510... szal ezt a szöveget ne... plz
-
X@b3e
addikt
Egyszer ki kellene próbálnod...MX500 fölötti és Razer egerek teljesen mást hoznak ki magukból egy-egy komolyabb paddal.
Abszolut érezhető a különbség.
- Ez most nem Neked szól -
Az ilyen ''hómméd'' kartonlapokból meg textilből összegyúrt, már elnézést, sz@rokat ne emlegessük már együtt ilyen padokkal
Azt pedig, hogy parasztvakítás, az mondja, aki még csak képen látott ilyen egéralátéteket. -
kowk
tag
ez semmilyen szinten nem parasztvakitas. en pl nagyon ritkan jatszom, egyszeruen nincs idom ra, viszont rohadtul elvezem, hogy rendesen mozog a kezem alatt az eger munka alatt. most rendeltem nemetbol egy copperheadet meg egy exactmatot, a regi steelpadomat be fogom hozni melohelyre, mert itt meg _MEGORULOK_ annyira szar a szovet paddal, de az asztalon se jobb.
-
Ennek az elődje, az Examat vagy mi 12k volt vmikor és most is 10k körül jár. Akinek jó nagy egérpad kell az vegyen Steelpad QCK-t 2300ért vagy QCK+ -t ami vagy 2-3szor akkora asszem, de a lényeg hogy nagyobb mint ez, ésa felülete is korrekt... Vagy használjon olyat mint nekem volt otthon
6 éves ünneplőing+olló+ragasztó, és máris kész a hatalmas egérpad
-
GrotESC
aktív tag
444x355 -os meret! Ez iszonyatosan nagy. Befedi az egesz asztalt.
Persze akinek ilyen kell az biztos orul, a tobbiek meg majd meretre szabjak -
anulu
félisten
lehet, h én vagyok a hülye, de valahogy soha nem értettem, mi a jó ezekben a gamer padokban. az egerekkel más a helyzet, ott tudom
szerintem tök felesleges. aki verseny szinten játszik, nagy valószínűséggel egyedije van, aki meg hobbi szinten annak jó egy ''normál'' egérpad is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kétféle szövetfelülettel szolgál a Mantis.
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Akciókamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest