Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonK
aktív tag
Ez az emberu hülyeség, hogy hómméd csak szar lehet, cimbora (mellesleg igen el van eresztve) csinált magának saját icematot edzett üvegből+ ugye le homokfúvatta (nagyon aprószemcsésen, vagy gyengn, nem emléxem rá, lehet hülyeséget mondok)... komolyan mondom jobban ment rajta mint a redes icematon az mx510... szal ezt a szöveget ne... plz
-
anulu
félisten
bármilyen hihetetlen, próbáltam. ne nyújtott akkora élményt, hogy megérjen +6-7-8k-t. amúgy MX700-am van, és a mostani padomon is tökéletesen elégedett vagyok vele.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
X@b3e
addikt
Egyszer ki kellene próbálnod...MX500 fölötti és Razer egerek teljesen mást hoznak ki magukból egy-egy komolyabb paddal.
Abszolut érezhető a különbség.
- Ez most nem Neked szól -
Az ilyen ''hómméd'' kartonlapokból meg textilből összegyúrt, már elnézést, sz@rokat ne emlegessük már együtt ilyen padokkal
Azt pedig, hogy parasztvakítás, az mondja, aki még csak képen látott ilyen egéralátéteket.... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
kowk
tag
ez semmilyen szinten nem parasztvakitas. en pl nagyon ritkan jatszom, egyszeruen nincs idom ra, viszont rohadtul elvezem, hogy rendesen mozog a kezem alatt az eger munka alatt. most rendeltem nemetbol egy copperheadet meg egy exactmatot, a regi steelpadomat be fogom hozni melohelyre, mert itt meg _MEGORULOK_ annyira szar a szovet paddal, de az asztalon se jobb.
-
anulu
félisten
nekem volt melóhelyemről hazahozott egérpadom van. kb 30x20 centis, és teljesen jól megvagyok vele. kb a 300Ft-os kategória, de nekem tökéletes
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
DonK
aktív tag
Ennek az elődje, az Examat vagy mi 12k volt vmikor és most is 10k körül jár. Akinek jó nagy egérpad kell az vegyen Steelpad QCK-t 2300ért vagy QCK+ -t ami vagy 2-3szor akkora asszem, de a lényeg hogy nagyobb mint ez, ésa felülete is korrekt... Vagy használjon olyat mint nekem volt otthon 6 éves ünneplőing+olló+ragasztó, és máris kész a hatalmas egérpad
-
GrotESC
aktív tag
444x355 -os meret! Ez iszonyatosan nagy. Befedi az egesz asztalt.
Persze akinek ilyen kell az biztos orul, a tobbiek meg majd meretre szabjakBrit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
anulu
félisten
lehet, h én vagyok a hülye, de valahogy soha nem értettem, mi a jó ezekben a gamer padokban. az egerekkel más a helyzet, ott tudom
szerintem tök felesleges. aki verseny szinten játszik, nagy valószínűséggel egyedije van, aki meg hobbi szinten annak jó egy ''normál'' egérpad is."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest