Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az emberu hülyeség, hogy hómméd csak szar lehet, cimbora (mellesleg igen el van eresztve) csinált magának saját icematot edzett üvegből+ ugye le homokfúvatta (nagyon aprószemcsésen, vagy gyengn, nem emléxem rá, lehet hülyeséget mondok)... komolyan mondom jobban ment rajta mint a redes icematon az mx510... szal ezt a szöveget ne... plz
-
X@b3e
addikt
Egyszer ki kellene próbálnod...MX500 fölötti és Razer egerek teljesen mást hoznak ki magukból egy-egy komolyabb paddal.
Abszolut érezhető a különbség.
- Ez most nem Neked szól -
Az ilyen ''hómméd'' kartonlapokból meg textilből összegyúrt, már elnézést, sz@rokat ne emlegessük már együtt ilyen padokkal
Azt pedig, hogy parasztvakítás, az mondja, aki még csak képen látott ilyen egéralátéteket. -
kowk
tag
ez semmilyen szinten nem parasztvakitas. en pl nagyon ritkan jatszom, egyszeruen nincs idom ra, viszont rohadtul elvezem, hogy rendesen mozog a kezem alatt az eger munka alatt. most rendeltem nemetbol egy copperheadet meg egy exactmatot, a regi steelpadomat be fogom hozni melohelyre, mert itt meg _MEGORULOK_ annyira szar a szovet paddal, de az asztalon se jobb.
-
Ennek az elődje, az Examat vagy mi 12k volt vmikor és most is 10k körül jár. Akinek jó nagy egérpad kell az vegyen Steelpad QCK-t 2300ért vagy QCK+ -t ami vagy 2-3szor akkora asszem, de a lényeg hogy nagyobb mint ez, ésa felülete is korrekt... Vagy használjon olyat mint nekem volt otthon
6 éves ünneplőing+olló+ragasztó, és máris kész a hatalmas egérpad
-
GrotESC
aktív tag
444x355 -os meret! Ez iszonyatosan nagy. Befedi az egesz asztalt.
Persze akinek ilyen kell az biztos orul, a tobbiek meg majd meretre szabjak -
anulu
félisten
lehet, h én vagyok a hülye, de valahogy soha nem értettem, mi a jó ezekben a gamer padokban. az egerekkel más a helyzet, ott tudom
szerintem tök felesleges. aki verseny szinten játszik, nagy valószínűséggel egyedije van, aki meg hobbi szinten annak jó egy ''normál'' egérpad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Egyéni arckép OFF
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest