Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz Lateof #32 üzenetére

Én CSAK a saját tapasztalatomat tudom megosztani. Diamondback-em van, és van ''mezei'' gamepadom, amin ''kicsit'' tapadósan megy az egerem. Battlefield 2 fan vagyok, tehát naponta nyomom, van, amikor jópár órán keresztül. A fő fegyverem a snipa (sznájper, mesterlövész). Néha emiatt a tapadás miatt nehezen céloztam be az ellenfelet, márpedig, egy lövés egy embert CSAk fejlövéssel lehet csinálni. Eléggé fusztráló volt, hogy nagyrészt csak megsebesítem az ellenfelet, vagy mire becéloznám, már árkon-bokron túlvan. De! Itt a PH-n olvastam tesztet ([link]), és ez alapján vettem meg az X-ray Thunder 8-at (5E pénz vótt), a Pixel-nél. Külömben, ennél a cégnél ki vannak rakva a padok, vagy 30 féle, és egerek is vannak jópáran, ki lehet próbálgattni MIND!:DDD Tehát, mióta megvettem a ''padot'', azóta SOKKAL, de sokkal javult az eredményességem! Az egér PONT oda megy, ahova viszem, semmi tapadás. Igaz, a Windows-t is hekkelni kell (alapban túl nagy az egér késleltetési ideje;)). Tehát, így együtt (egér+alátét+winhack) látható eredményt produkálnak, nem is beszélve az idegeskedésről, amikor nehezen tudtam becélozni az ellenfelemet, na az teljessen megszünt!

Új hozzászólás Aktív témák