- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz
Don Vittorio #36 üzenetére
Dehogynem, utána én is rájöttem hogy ezzel semmi újat nem adtam a történethez. :)
-
Dale
aktív tag
válasz
Don Vittorio #32 üzenetére
Igazad lehet, sajnos G5-öt még nem volt szerencsém szétszedni, csak G3/G4 modelleket. És persze nem működne minden kártyával, csak van egy elég jó esélye, vannak a neten kompatibilitási listák. :) De ez az additional tápcsati nekem mindenképp új. Köszi az infót! :)
(...)
Hopp, megkérdeztem, az a plusz csatlakozó 'csak' egy ADC csatlakozó, ettől függetlenül az AGP szabványos csak max nem tudod ADC-s monitorral használni a kártyát. Innentől viszont már csak flashrom kérdése az egész. Persze mivel csak azok a kártyák mennek amikhez van flashrom, egyszerűbb kicsivel többet fizeni egy Apple verzióért mint gányolni, szerintem...
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Szinte akármilyen PC3200 RAM modullal elfut a G5, ha tudja a CAS 3-3-6-ot. Lehet ennel gyorsabb de ilyen sebességen is kell tudnia menni, különben be se bootol.
A videokártyákról pedig... Nincs semmi különbség a PC-s és a Mac-es videokártyák között fizikailag, csak a flash memória. Ha szerez az ember egy Mac-es 9800XT ROM-ot akkor lazán rárakhatja az egyéb forrásból jövő hasonló kártyájára és (jó eséllyel) menni fog. Csináltam már ilyen átalakítást GF2-vel. :)
Ha van valami specifikus kérdés, megpróbálok válaszolni rá, vagy legalábbis megkérdem a Mac-őrült kollégámat, tőle szedtem össze az összes Mac tudásomat passzívan, meg mostmár nekem is van egy öreg G3-am. :)
Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- Ryzen 7 5700X, 48GB ram, ROG Crosshair VI, ROG RX5700 azonnal hadra fogható, akár külön is eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest