- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Ombi5
őstag
HAt jah 1 Zalmannak birnia kell 3 Ghz folott is,ott mas a hiba TUTIRA!!!!
-
Ombi5
őstag
Cyber mi az hogy nem birjak attol,hogy +5 fokkal tobbb mint megszoktal az nem gaz!!!
Mit ajanlotok Glacialtechbol mit vegyek es arra rabaszok egy 8 cm-es ventit!
Javaslatok?
Vagy esetleg ez csendes CoolMaster Aero4 hűtő 3,2GHZ Socket478 ,mert nekem lenyeg 20 db legyen !!!! -
peterqe
aktív tag
válasz
cyberdoom #21 üzenetére
1. Kell egy brutális borda
2. Kell rá egy csöndes, minél nagyobb (esetleg 9cm-es venti)
Ennyi.
Nekem egy Spire Copperking bordára van ráapplikálva egy 8cm-es venti (coolink) úgy, hogy rugóval huzatom neki a P4-es keretnek. (Ja: P4 1.6a@2,9 :) -Tényleg, ha elvittem volna a Tuning/modding kiállításra, akkor lett volna ezzel a tuninggal esélyem valami díjra? ;])
Egyébként szerintem, aki ma jót akar, az zalmant vesz.
Én is ezt teszem ma délután :C -
cyberdoom
tag
én még most sem találtam a procimra megfelelő hűtőt. Túl vagyok a Zalmann7000en is. Ha felhúzom 3.2-3.3ra egyszerűen nem bírják. Használ valaki ilyen Glacial hűtőt 2.8as húzott procira ???
-
Ombi5
őstag
HA vesek egy Glacialtech 2510 prot veszek tudom szabalyozni a fordualtszamat mert 36 db sok de ha veszek nagyobb procit akkor viszont jol jon!? :)
-
zsoltee10
addikt
Nagyon jól néz ki az aranyozott borda. Jók ezek a kis GT hűtők, rengeteget fejlődtek tavaly óta. Így tovább. :)
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez azert hir, mert most mar az Intelre kihivas halk hutoket tevezni ;]
-
fakocka
tag
Egyik sem ugyan olyan szögben van fényképezve.... :DD
-
Chapell
aktív tag
volt GT 2450 Light-om, jól hűtött, nuku hanggal. Az olcsóbb kategória legmegfelelőbb ventije (persze csak szvsz). Most Zalman van, ugyanolyan halk, vagy 5 fokkal kevesebb a proci, nade drágább is jóval...
-
Som@
őstag
Akkor én is beállok a sorba:
Én is csak ajánlani tudom ezeket a hűtőket. Én egy GlacialTech Silent Breeze tulajdonosa vagyok. Nagyon halk kis jószág, és megfelelően teszi is a dolgát.
Úgyhogy bátran vegyétek ezen gyártó hűtőit. :) -
engusz
veterán
Nagyon jók ezek a kis GT hűtők! A napokban vettem Én is egyet. Nagyon megvagyok vele elégedve! Csak ajánlani tudom másnak is!
-
Sav
tag
Ismerős valahonnan ez a keressük meg a különbséget játék... :D Talán tv? ...
-
csudri
őstag
Kap egy pirospontot, aki talál nekem legalább egy különbséget az első három képen a feliraton kívűl!
-
fakocka
tag
Új procik, új hűtők... kellenek is! ;]
Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkeztek az új P4-es coolerek a GlacialTechtől.
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Amazon
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest