Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Meg lettetek fenyítve, igaz?
Nem volt túl profi megoldás kapásból kiadni az anyagot, de gondolom erre magatoktól is rájöttetek. A bejelentés napján leadott teszt is legalább akkor elismerést hoz, ha nem nagyobbat (több idő,értékesebb cikk). Persze ha jól sejtem ez volt az első ilyen lehetőségetek, remélem a jővőben több ilyenre is lesz majd még példa.
Hozzáteszem nekem (is) tetszett a cikk, de egy kicsit ''kalóz'' szaga volt, ami persze csak emelte az értékét.
(Ja az aidát meg azóta letöröltem... :) ) -
The Thing
tag
Hát nem ugy tünnek mint ha valami nagy technikai áttörést jelentenének ezek a procik.
-
marcee
addikt
El bírnám viselni, ha ezután minden cuccról a bejelentés előtt három nappal tesztet olvashatnánk a ph!-n. :)
Azt bejelentés kommentálva, hogy ''hát igen, de tapasztalataink szerint...'' :D
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Foxpost
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest