- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Ugyan felesleges ezen gondolkodni. Palomino mar egy kifuto, elavuloban levo processzor, ez meg egy napokban piacra kerulo P4. Se arban, se teljesitmenyben, meg csak kozel sem lehetnek egymashoz.
Egy dologban igen, a hotermelesben, es epp ezt kerdezted :) De tovabb kar szot pazarolni ra.
Egyebkent egy bizonyos eletkor/IQ folott konnyu belatni, hogy milyen minosegu/teljesitmenyu/aru eszkozoket a legcelszerubb vasarolni, flameknek meg nincs ertelme, mert mindenkinek mas a fontosabb es mas kerete van megvenni.
Ja, nekem mindig Intelem volt, most van eloszor AMD, de inkabb a vizhutes, halk gep, stb. temakor kot le. Egyebkent azert vettem AMD-t, mert sokkal olcsobb volt. A notebookok szerintem meg nagyon gyerekcipoben vannak, a par oras uzemidovel hasznalhatatlanok... :)
Hm. Mit nem mondtam meg? Ja, 3-as lettem valszambol! :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest