Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Ugyan felesleges ezen gondolkodni. Palomino mar egy kifuto, elavuloban levo processzor, ez meg egy napokban piacra kerulo P4. Se arban, se teljesitmenyben, meg csak kozel sem lehetnek egymashoz.
Egy dologban igen, a hotermelesben, es epp ezt kerdezted :) De tovabb kar szot pazarolni ra.
Egyebkent egy bizonyos eletkor/IQ folott konnyu belatni, hogy milyen minosegu/teljesitmenyu/aru eszkozoket a legcelszerubb vasarolni, flameknek meg nincs ertelme, mert mindenkinek mas a fontosabb es mas kerete van megvenni.
Ja, nekem mindig Intelem volt, most van eloszor AMD, de inkabb a vizhutes, halk gep, stb. temakor kot le. Egyebkent azert vettem AMD-t, mert sokkal olcsobb volt. A notebookok szerintem meg nagyon gyerekcipoben vannak, a par oras uzemidovel hasznalhatatlanok... :)
Hm. Mit nem mondtam meg? Ja, 3-as lettem valszambol! :)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- 2025 - Íme a 39. héten megjelenő játékok listája
- AliExpress tapasztalatok
- Starlink
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest