Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen, AZT rendszeressen így írom valamiért.
(ígérem, leszokom róla)
Láttam én is nem egy ''ilyen'' tesztet. De némelyik nem ér (számomra) SEMMIT. Ugyanis, abban egyet érthetünk, hogy VGA teszteknél az egyik játékban ez, a másikban az a nyerő, ott van értelme FPS-eket számolgatni. Memóriatesztelésnél lehetséges alternatíva az fps számolás, de ha megy 70-l a kisebbiken, a nagyobbikon 72-vel, az semmi. Ergo, tök felesleges teszt. Viszont, a pálya betöltése például már NEM mindegy. Persze, egy single player-s gammánál igen, de egy multisnál már nem biztos, és pl. Nekem igenis jól profitál a 2x1 giga! Battlefield 2-ben sokat számít a ram sebessége, és ''nagysága''. Pálya betöltésnél nagyon sokat számít. Nekem. Másnak pedig semmit, mert esettleg nem multizik, vagy esettleg nem eredeti gammával, talán csak egyszerűen sajnálná rá a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ígérem, leszokom róla)