Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
nagyon csunya lett ez a pundit3.
az előző sokkal designosabb volt, visszafejlődnek? arban nem tudom mennyi lesz, de az asusok viszonylag olcsobbak (jelen esetben rondabbak is), mint a többi barebone...
annyi haszna van, hogy talan a regi pundit olcsobb lesz? -
biokill1
tag
Hát, tényleg nem néznek ki valami jól. Meg az árukra iskíváncsi lennék
Ezen a Dj funkción meg behalok. Van ilyen a laptopomon. És kb akkor használtam, amíg azzal kisérleteztem hogy összehozzam a winamppal. Persze nem jött össze. Ugyanis windows alatt egy win 3.1 korszakot idéző ''Gericom Media Player'' jön elő, aminek tudása a win95 media playerhez hasonlítható.
Ha meg a gép ki van kapcsolva, akkor van az elején 1 kijelző (ami term. nem kezeli az ID3 tag-et), meg néhány gomb ami hivatott a ''DJ'' funkciót betölteni. A gond csak az, hogy csak a C:\MP3 könyvtár tartalmát hajlandó lejátszani. C márpedig nekem rendszer partíció
Szóval ennyi. Egy topikban próbáltam segítséget kérni, de úgy látszik ez csak engem zavar.Toshibához bezzeg van winamp plugin ami kezeli a kijelzőt meg a gombokat
Bocs az offért.
[Szerkesztve] -
worthless
tag
ez a pundit hihetetlen csunya
-
BosX
aktív tag
nemértem az asust, proc+chipset terén miért kullog mindig a trend után...
a pundit-3 szvsz még csúnya is lett, vagy szürke, vagy fekete, de a kettő együtt
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
Ez a kis fekete tetszik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU