- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
nagyon csunya lett ez a pundit3.
az előző sokkal designosabb volt, visszafejlődnek? arban nem tudom mennyi lesz, de az asusok viszonylag olcsobbak (jelen esetben rondabbak is), mint a többi barebone...
annyi haszna van, hogy talan a regi pundit olcsobb lesz? -
biokill1
tag
Hát, tényleg nem néznek ki valami jól. Meg az árukra iskíváncsi lennék
Ezen a Dj funkción meg behalok. Van ilyen a laptopomon. És kb akkor használtam, amíg azzal kisérleteztem hogy összehozzam a winamppal. Persze nem jött össze. Ugyanis windows alatt egy win 3.1 korszakot idéző ''Gericom Media Player'' jön elő, aminek tudása a win95 media playerhez hasonlítható.
Ha meg a gép ki van kapcsolva, akkor van az elején 1 kijelző (ami term. nem kezeli az ID3 tag-et), meg néhány gomb ami hivatott a ''DJ'' funkciót betölteni. A gond csak az, hogy csak a C:\MP3 könyvtár tartalmát hajlandó lejátszani. C márpedig nekem rendszer partíció
Szóval ennyi. Egy topikban próbáltam segítséget kérni, de úgy látszik ez csak engem zavar.Toshibához bezzeg van winamp plugin ami kezeli a kijelzőt meg a gombokat
Bocs az offért.
[Szerkesztve] -
worthless
tag
ez a pundit hihetetlen csunya
-
BosX
aktív tag
nemértem az asust, proc+chipset terén miért kullog mindig a trend után...
a pundit-3 szvsz még csúnya is lett, vagy szürke, vagy fekete, de a kettő együtt
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
Ez a kis fekete tetszik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AM5 Gamer PC // MSI MAG B650 / Ryzen 5 7600 / 32GB DDR5 / RTX 3070 / 1050w PSU //
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest