- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple asztali gépek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
- 

affli tag Hmmm tévedtem... ~16k itt is  
- 

gege71.hu addikt Feltalálta az ANTEC a spanyolviaszt. 
 Milyen érdekes a hasonlóság az új SLK BQE 3700-ból ''továbbfejlesztett'' változata és a saját moddingom közt (ld link-en a képeim). Csak az enyém még szebb és az oldalhűtés 12-es ventis 
 Bővebben: link
 szerk:
 a html albumcímben elírtam . természetesen slk BQE és nem BKE
 [Szerkesztve]
- 

Obi-1 őstag Az SLK2650-B (miditorony táp nélkül) ára mennyi lesz?Ha 16 a nagyobb, ez egész jó vétel lehetne. 
- 

Scream007 őstag az a pár nappal elötti Yesico porrá alázza ezt a házat. szerintem  
- 

- 

affli tag Sajna a manual maradt, a tartozékok részletes leírásán kívül semmi utalás nincs, hogy is kellene az 1es részegységeket beépíteni... épp tegnap raktam össze egy konfigot 3000B-be és kis időbe tellett mire rájöttem, hogy csak az ''előlap'' levétele után lehetséges 5.25-ös cucc beszerelése...  
 1ébként pont egy A64-es lap ment bele, kb 3-4 centivel van ''elcsúszva'' a kürtő, de nem vészes... Talán érdemes megemlíteni, hogy a hátsó 12 centis ventit egy 3 állású kapcsolóval lehet kisebb-nagyobb sebességre bírni (lo-mid-hi)
 Mindent összevetve nekem tetszett a ház, bár a cikkben említett 16k bruttónál nálunk jóval drágább... 
- 

Slax senior tag Hm, az a légzőcső az oldallapon A64 lapokhoz nem jó, mert azokon a proc nem ott van. Kis átalakítás kell neki (hajlítható cső). Kicsit hasonlít az oldallap kiképzése a Foxconn házainak oldallapjához (vagy az ehhez  ). ).
- 

válasz  -= CsoCso =-

üzenetére -= CsoCso =-

üzenetére30 nettóért az a minimum, hogy jobban tetsziik  (mármint a sonata) (mármint a sonata)
 szerintem szerencsésebb döntés lett volna, ha a 3000B-nél az oldallapra nem 8centis, hanem 12centis ventit lehet felrakni, de ez már csak az én személyes hóbortom. [OFF]remélem az antec mostanra már megtanult értelmes összeszerelési manualokat gyártani, mert amit még anno a 3700bqe-hez adtak, annak az információtartama a nullával volt egyenlő.[OFF] 
- 

-= CsoCso =- tag Hááát nem is tudom...  akkor már a Sonata jobban tetszik! akkor már a Sonata jobban tetszik!
- 

_az senior tag rulzanak  
- 

A midi tetszik. Kicsit lehetne hosszabb is (méllyebb) és akkor a következő gépem így nézne ki kívülről  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
 ). 

(mármint a sonata)
 (mármint a sonata)