- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Bluetooth hangszórók
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
castorr
tag
Legalabb a szine szep :
-
Ga
tag
Nekem a Fritz-ről vhogy mindig ez jut az eszembe: Bővebben: link
Üdv,
Ga
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Azért az jött le mert a PR gépezet jól működött. ;) A valóságban ha megnézed az eszköz specifikációját a cég weboldalán akkor jól látható abból semmi nem igaz, persze nem egyértelműen van leírva hanem ''kódolva'' hogy csak az lássa aki tudja mit nézzen.
Standards: ITU G.992.1 Annex A and Annex B
A 992.1 a sima elsőgenerációs ADSL szabvány az ADSL2+ már a 992.5-ös.
Bővebben: link
Egyébként ránézve az eszköz oldalára van egy képessége amiről nem írtak pedig nem egy hétköznapi fjúcsör, elméletileg képes sávszél lenne sávszél menedzsmentre. Lehet hogy a szintén német cfos-sal együttműködtek és beleraktak alapban némi támogatást. -
Allien
veterán
válasz
shabbarulez #7 üzenetére
Én oda figyeltem, de nekem az jött le, hogy alapból kezeli. Bár, nekem mindegy, külön van modemem. Mire itt is lesz adsl 2+, addigra már lehet, egyből adsl 3-ra kell, hogy váltsunk.
-
shabbarulez
őstag
Nem azt írták hogy ez ADSL2+os modem hanem azt hogy ''fel van készítve az ADSL2+ támogatásra''. Figyelj oda mert ez nagy különbség.
A hálózati eszközgyártóknál ez bevett virágnyelv. Lefordítva azt jelenti hogy az eszköz elsőgenerációs ADSL azért tud 8 bmsp-et, de az alkalmazott chipsettel elméletben egy későbbi firmware updattel meg lehetne oldani az ADSL2+t is. A valóságban viszont sosem készül el ilyen firmware mert a gyártóknak jellemzően van olyan termékük is ami native tudja az ADSL2+t és nem akarják a saját piacukat ezzel rontani. Szóval ezek mindig megmaradnak soha be nem tartott ígéretnek, de a cucc PR anyagában roppant jól mutat hogy ez akár még arra is képes lenne hogy bla-bla-bla. Egyébként egy ilyen firmware update után sem hinném hogy teljes értékű ADSL2+ képességgel rendelkezne az eszköz, jellemzően ez inkább csak egy csökkentett képességű de már újabb szabványból átemelt részképességet jelentene ami közel sem 100% kompatibilis a végleges szabvánnyal.
-
Allien
veterán
válasz
janpotocki #5 üzenetére
Akkor jó! Ennek örülök!
Lehet, lassan beszerzek én is egy ilyentet. Igaz, csak egy gépem van, de néha nagyot szivogatok. Multkor valami ''progi'' átirta a kapcsolatomat 0690-s számra. Még jó, hogy nem csatlakozik telefon vonal közvettlenül a gépbe.
-
Allien
veterán
Asszem nagyon lemaradtam a mezei routerek területén. Megyek, utánna olvasok, hogy mi a külömbség az adsl, és ADSL 2+ között, mert látszólag sebességben mind a kettő max 8 mega.
Viszont, ez a címforditás tetszik. Más routerek is tudják ezt? Már a hom user kategóriában?
-
iday
aktív tag
Már csak egy progi kéne rá és tolthetne le állandoan. :p
-
ngabor2
nagyúr
Lassan már csak a billentyűzet meg a monitor hiányzik róla
-
Thom!
veterán
jó cucc jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest