- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ennyi erővel betilthatnák az összes mail oldalt is, hiszen spamként is kaphatnak olyat, amit nem akarnak látni, nameg a pedofilok és teroristák valszeg leveleznek is egymással...
Vagy miért nem tiltják be egyből az internetet, a mobil és vezetékes telefonhálózatot? -
Esmein
nagyúr
-Józsika, kell fagyi ?
-Igeeeeeeeen.
- Akkor nyomd be azt a szép zöld gombot a papának... -
tuskooo
addikt
válasz
Forest_roby #14 üzenetére
Igaz, de ettől még az előbb említett ugyanígy igaz. Nem csak egy hülye nép van a Földön, elférünk mind kényelmesen
-
MichaelSD
őstag
válasz
Forest_roby #14 üzenetére
Ezt felírom...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hát igen! Egy kicsit túlzásba viszik. Ha a szülők nem törődnek vele, akkor úgy is mindegy, ha meg igen, akkor a gyerek úgy is lázadni fog, szóval sz*r az egész.....
Azt meg, hogy az Amazont betiltanák.... semmi értelme. -
finest
addikt
Szerintem ez a hír nem nagy meglepetés. Egy republikánus képviselő megmozdulása... azon túl, h nevetséges nem hiszem, h érdemes kommentálni. Ez tipikusan a vágd le a fejed, ha fáj logika.
Félelmetes, h a terrorizmus, vagy a pedofilek kapcsán, milyen messzemenő korlátozásokat fogadnak/fogadtatnak el az emberekkel az USÁ-ban.
Nem is olyan rég volt arról hír, h a Skype-féle kommunikációt is szeretnék lehallgatni, ha emlékeztek. Vagy ott van az, h a nyomtatógyártók ''vízjeleket'' rejtenek a nyomtatott papíra a nyomtató visszakövethetősége érdekében stb. Jól illik a sorba ez a hír is.
A nagytestvér figyel!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
adj hatalmat az idiótáknak... és idióta törvények szerint kell élned.
megint a kalapácsot büntetik a csapásért, és nem azt, aki üt vele. ezek ott tényleg ennyire nem értenek hozzá, vagy csak bábok? -
WN31RD
addikt
Én nem így értettem. Nem általában az USA-t akartam minősíteni, hanem a jelenlegi hatalmi elitjét. Lehet ugyan abban a megállapításban valami, hogy minden népnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel, de nemigen tudnék erről az általános kijelentésről bármilyen konkrét következtetésre továbblépni.
Szóval hagyjuk a ''hülye amerikaiak'' szöveget, ennek így semmi értelme, nem mellesleg igazságtalan és bántó is. Célirányos vélemény, kritika viszont minden mennyiségben jöhet. -
WN31RD
addikt
Kedves nézőink, az imént a ''Paranoiás idióták ámokfutása az USA törvényhozásában'' c. nagy népszerűségnek örvendő sorozat legújabb epizódját láthatták. Maradjanak velünk, rövidesen folytatjuk.
-
bambano
titán
Amerika szabad ország, mindenkinek joga idiótának lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Battlefield 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest