- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
ezzel újabb kábelek kerülnek a gépbe.....
Psn ID: sefter_hun
-
Club
őstag
Ezen az alapon, akár az alaplapot és egy hosszabítóval a szoba másik felé tehetem.....
Ez nem volt egy értelmes húzás TT-től. -
Steven
addikt
lehet láma kérdés de ez most hogyan müxik ?
abban a ventis szarban vannak a kábelek fel tekerve vagy mi a szösz?
amugy ez kamu akinek jobb ház van annak a kábelei alig látszanak...
(hátul a el lehet vezetni ....)
[Szerkesztve]Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
hogy miért tőled fene tudja valamiért rád kattintottam
köszi a kábelkötegelőket kössz szépen én is ismerem
szoval senki nem vágja le hogy műkszik ez a szar ?
ha thermaltake biztos aranyárban mérik
amugy kb ez lehet parasztvakításValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Esmein
nagyúr
Hülyeség.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Obi-1
őstag
A terhelés kijelzése ''jópofa'' funkció, legalább annyira, mint a CM analóg mutatós megoldása.
Az ábrán az alaplapot nem írják, gondolom nem a mini PST-ről kapja a kraftot. Egyébként sok haszna valóban nincs, ennél a lecsatolható kábelek sokkal nagyobb előrelépést jelentenek.Only a Sith deals in absolutes.
-
janpotocki
senior tag
-
Steven
addikt
válasz janpotocki #12 üzenetére
Kössz a helyre igazítást
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Hun'reeth
őstag
Lehet, hogy én vagyok a hülye de nem igazán értem. Szóval a táp összes zsinórja befut ebbe a dobozba azután innen megy az összes vezeték a meghajtók felé? Akkor mi értelme ennek hiszen az összes kábel megmarad csak a táp helyett a doboz felé megy.
Ez egy állatság.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Toness
őstag
válasz Hun'reeth #14 üzenetére
Ja TT-nél okos emberek dolgoznak, rengeteg hülyeséget találnak ki. Itt is egyszer mennek a kábelek az 5,25''-ba, onnan tovább a cuccokhoz, sokkal több hely vész el a gépben értelmetlenül és így a szellőzés is rosszabb lesz pedig más volt a céljuk vele A ledek meg nagyon gagyin nézhetnek ki szvsz
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
anulu
félisten
kábelkötegelő. olcsóbb. sokkal. szerintem.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Kriza
őstag
Ja-ja! Én múltkor 100 darabosat vettem 200HUF-ért, szóval LÉNYEGESEN OLCSÓBB
Ezért is nem értem, amikor pl. egy 20000HUF-os házhoz adnak a csavarokkal 2-3 kötegelőt (ilyen az én Casetek 1018-am is, az áráért adhattak volna egy 100-as csomaggal nyugodtam)Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
csanee
tag
Azért az ORAC3-ban eléggé jól néz ki sztem az elosztódoboz.
A TT-é annyira nem -
Akheron
senior tag
Nem témába vágó kérdés ugyan, de hol lehet venni ilyen hasznos kis kiegészítőket? A legtöbb számtechboltban meglehetősen hülyén szoktak rám nézni, ha hasonló termékek után érdeklődöm. Sok helyen még kör keresztmetszetű kábeleket sem lehet kapni...
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
kisho
senior tag
Az Antec (meg azt hiszem 1-2 másik gyártó is) csinál olyan tápot amiről leszedhetőek a kábelek. Bővebben: link Annak sokkal több értelmét látom mint az ilyen elosztóknak.
-
Akheron
senior tag
Igen, többek között a Revoltec Chromus II (Bővebben: link) is ilyen, ezért is gondolkodtam el erősen a megvásárlásán
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
syC
addikt
Ez mekkora baromság
UP!
•
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest