Hirdetés
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Nem értem, mit beszélsz :) én csak megjegyeztem, hogy érdekes. Merhogy annyit tudok (lehet, hogy rosszul), hogy a csíkszélesség korlátozza a technológiát, ezért váltanak egyre kisebbre, ahelyett, h pl 3x akkora magokat csinálnának. Jó lenne egy csíkszélesség rtfm :)
A Power4-ről meg semmit nem tudok -- ezek szerint akkor mögöttük még az A64 is elbújhat ;) -
Surranó
aktív tag
A vicc az, h az AMD 0.13-on nyújtott olyat, amit ezen a csíkszélességen az Intel nem tud überelni.
Az jut eszembe, milyen frankó is a Volkov Commander: kb 200k-ban tudja azt, amit az NC úgy 5 megában (dbfview meg ilyenek felejtő), néhány hasznos dologgal többet, és sokkal gyorsabban. Pedig DOS-ban még nem is volt szokás a homokóra.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő