Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nn687
tag
És ami a westendben van az nem imax? mert ott is 3d a kép, meg fogorvosi szék meg ilyesmik.
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
moma
őstag
Láttam jó pár IMAX filmet, de imo az is kell, hogy maga a film ne legyen rossz...
3D ből a legjobb amit láttam az a Cirque du Soleil, Journey of man-je (ez ugyan az a társaság, akihez a Magyarország dal zenéje is tartozik eredetileg). Olyan dolgokat csinálnak, hogy az ember néha azon gondolkozik, hogy ez trükkfelvétel kell legyen (persze nem), mindehez nagyon jó zene és ráadásul 3D. Ha adják londonba ne hagyd kiwe all deserve a bit of luck.
-
tomcs
őstag
aranyos alatta a ''Hajítsd el a kamerádat...'' link
tenyleg mit csinalnak ha vki kolcsonoz egyet es darabokra zuzza? bar biztos van vmi embertelen nagy kaucio is -
Race-Face
tag
Nincs is 2,8 GHz-es Mac Mini. Sőt semmilyen mac nem létezik 2,8 GHz processzorral. Mac Miniből 1,25 vagy 1,42 GHz van. Nem lehet, hogy a két gépben lévő egyenként 1,42 GHz prociból jön ki a 2,8?
Kelj fel és járjunk!
-
jamez
senior tag
Nekem van egy tükrös kameraelőtétem amivel szintén sztereo video készíthető.
Én nem használtam még, ha valakit érdekel eladó.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
Hungarian IMAX-ot a népnek!
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Arnold2
őstag
válasz janpotocki #3 üzenetére
Értem,most kezdem el csak olvasni amit linkeltél.
De hogy tudják ezt 3Dben visszaadni? Mert ugye a vászon az 2D.
Mert ugye a 3Ds mozi sem 3Ds csak kihasználják a szemünk tehetetlenségét,legalább is egy laikus szemszögből. -
_cirmos_
őstag
ilyennel veszik fel az imax-mozis cuccokat? ebben kamerában szvsz a mac mini a legolcsóbb alkatrész
-
sszever
őstag
válasz janpotocki #3 üzenetére
S akkor 2 tévén is kell nézni???
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Arnold2
őstag
Nagyon nem vagyok otthon a kamerákban,ezért kérdem,hogy mire jó,hogy két optikával rendelkezik?
-
Neck
veterán
Azta mindenit....
Nem gyenge, bravo!An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest