Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
azért fizet elő az ember internetre, hogy kapcsolódjon a hálóhoz. nem azért, h a 80as, 21es és 22es portokat használja. ennek megfelelően kedves lakossági ügyfél a lehető legteljesebb nyugodtsággal használja csak a 25ös portot a saját smtp serveréhez (sztem pont a linuxosok lennének a leginkább felháborodva, ha megvonnák tőlük ezt a lehetőséget...), de mindent lehet ésszel csinálni.
(mondjuk így jobban belegondolva, van olyan isp akinél kötelező smarthostként használni az ő servereiket, tehát onnantól bukta, de azért én örülök h az enyémnél ez nem így megy, elvárom h ne így menjen, még akkoris, ha úgy egyébként nincs itthon semmilyen mailserverem) -
Eperfa
tag
hát egyrészt éljen ugye a magánszféra, másfelől viszont, ha mondjuk cska a napi 100nál több levelet küldő felhasználókra ráeresztenek egy bayesin filtert, elég könnyű kitalálni h kiről spamelnek meg kiről nem. sztema zér nem akkora baromság a dolog, bár tény és való h ezis vet fel aggályoakt
-
Waikiki
tag
Na, ilyesfajta technológiákat kellene kötelezővé tenni minden ISP-nél: ha a júzer nem veszi észre, hogy kvázi lenyúlták a gépét, akkor ne is nagyon lóghasson már a neten mindaddig, míg tisztába nem tette a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest