- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Ilyenre se nagyon emlékszem, hogy előrébb tartanak mint a terv. Általában le szoktak maradni. Persze igazából még nem gyártanak de jól hangzik. Grat a mérnököknek.
-
a szilícium ha jól tudom 11nm-ig bírja. utána átveszi helyét vagy egy spécibb félvezető, vagy optikai alapokra helyezkednek.
Különben meg ha 1x úgyis lemennek 11-22nm-re, akkor minek időzzünk sokat a köztes állomásokon? Sztem ha a gyártóknak kezükben lenne vmilyen csoda folytán a technológia, h tömegesen 11nm csíkszélességű cuccokat gyártsanak, sztem max 1 évet várnának, h fusson ki a mostani készlet, és átállnának, mert gazdaságosabb.Ráérnek akkor törni a fejüket, h hova tovább, ha már ott lesznek
-
ftc
nagyúr
Nagyon sietünk ezzel a méretcsökkentéssel...idő sincs kiismerni az egyiket mert 1,5 év múlva még kisebb lesz minden....32nm után hova mennek? avagy vége az SI korszaknak az IT piacon?
-
-
Ősember
őstag
igy van, pörögjön a piac, mert unatkozunk
-
Ste
addikt
jól hangzik, remélem a melegedésre is jótékony hatással lesz (vagy a sebességre
)
-
orbano
félisten
Ígéretes. A szeptemberi kezdés azt jelenti, hogy addigra a partnerek termékeit el is kezdik gyártani, vagy akkor kezdődhet a felkészítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gyors ütemben modernizálja gyártósorait a tajvani chipkészítő.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest