- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
Látom, örülsz, de nem tudjuk minek??? Ha tán bővebben kifejtenéd!
Vagy ennyire szenzációsnak tartod eme 19-es monitort?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ste
addikt
-
szab.tam
nagyúr
Egyébként a két monitorban össz egy pixelhiba, amit csak teljes képernyős színtesztekkel szúrtam ki, egy ponton nem képes a zöld színt produkákni, így a fehér azon a ponton kicsit pirosas.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Hónapok óta szenvedtem, szélesvásznút akartam. Amiken első körben gondolkoztam 19''-os analóg 50-ért, 20-22-es 120-ért. A végén már nem tudtam mit akarok. Elrohantam, és vettem 2 Mirai 20''-os, 1400x1050-est, db-ját 65-ért, kiterjesztett asztallal, így van egy 2800x1050-es asztalom 130-ból. Ja, és dvi-os!
Az egészből azt akarom leszűrni, hogy venni egy 19''-os dvi-os 1440x900-ast 60 körül egyenesen hülyeség. Ti. ennyiért kapok 20''on 150 pixelsorral magasabb képet: (1400x1050)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Lala77
tag
kicsivel többért lassan itt vannak a 22''os wide-os moncsik, olyan 85-90 környékén.
19es acer wide van melóhelyen, bttó 56ért vették, az a 72 kicsit elszállt.
Igaz, ezen nincs dvi, de nem hiszem hogy az ennyivel többe lenne.ingyombingyom
-
arerzekenyeknek hanns-g 19'' 8ms 49.900ert 3ev helyszini garival. azon is van analog+dvi .
szerk: wide-ban talan acer 1916ws (ha jol emlekszem), az is sokkal óccsóbb
[Szerkesztve]eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Csapi007
veterán
Hello
Jó az ára."Csak úgy mondom"
-
Foglalt név
addikt
válasz parandroid #11 üzenetére
Én is ilyenbe ruháztam be szeptemberben és szerintem megérte az árát
-
parandroid
félisten
Nyár végén ötvenpárezer forintért vettem 19''-es wide Acer monitort ugyanilyen felbontással, igaz a DVI-t lespórolták róla. Azt hiszem, ez volt az igazán árérzékeny választás, a cikkben szereplő Hyundai árát őszintén szólva én sem értem. Különösen hogy régi szép magyar szokás szerint nálunk valószínűleg még magasabb áron fog versenybe szállni...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
boba6
senior tag
-
nap
addikt
A videoseven hasonlo monitora (igaz, ezustkavaval) volt nemreg a tecsoban negyven valamennyi. Pedig az elvileg nevesebb marka (volt) a szamitastechnikaban.
Kozel ennyiert meg a 20 inches szeles kijelzoket szorjak samsungek.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Foglalt név
addikt
Hát én is úgy vélem, hogy ez tényleg egyedül cirmosnak éri meg, aki áldoz egy 60eFt-os eszköznél még 25-öt arra, hogy ne szürke, hanem fekete legyen a keret
-
Rover623
félisten
Miért is kellene ezt vennem (ha már Hyundai monitort akarnék venni) az N91W helyett, ami a legutolsó szériában már 5ms-os panellel volt szerelve (DVI, 800:1 kontraszt)...és nagykerben 49+ÁFA, tehát utcán kb. 60-65e bruttó...
primus inter pares
-
_cirmos_
őstag
végre egy gyártó aki nem bűntet ezüst színnel a belépőszinten (bár az árát tekintve lehetne még egy kicsit belépőbb). szóval fekete káva rulz, hyundai for prezident! én simán cserélnék.
-
Padree
senior tag
Hát nemtudom, a Hyundai szerintem egyszinten van a Teknika, Orion, Delton, Vestel Sencor, Dimarson stb. ''kituggyamiféleteljesengagyi'' gyártókkal. (A Daewoo jóval komojabbnak tünik.) Nézzétek mag a porszívójukat vagy az asztali DVD lejátszójukat - ez utóbbit sikerült is a saját bőrömön tapasztalni, azt hittem jó lesz, csak nem olyan gagyi mint a fentiek, de tévedtem, nemvolt nagyon használva (heti 2-3 film), mégis sikerült megpusztljon 3 hónappal a gari letelte után ...
A honlapjuk is hagy némi kívánnivalót maga után ... vagy hamisítják a nevüket?"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
boba6
senior tag
bocsánat, rossz a számológépem, épp kritizálni akartam az árát
egy csak D-sub bemenetes Samsunggal van egy árban, úgyhogy elmegy
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest