- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Epson nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikori
csendes tag
Megelőztél, én is pont ilyesmit akartam írni!
El kell olvasni pl. a 24''-os moncsi tesztet, és látható, hogy nem csak a paneltől függ az utánhúzás, hanem sokkal inkább a mögötte lévő elektronikától. (pl a 24''-os 16ms-es PVA-s Acer leverte a TN-es 2ms-es Samsungot!)A tudás nem ér semmit, ha nem tudod megosztani másokkal!
-
Uchimata
tag
Nézzetek már meg néhány monitortesztet az elmúlt időszakból. Az a ''16 ms vs 2 ms'' meg ilyen marketing dumák csak a hülyéknek szólnak. Érdekes, hogy ezen a hardcore hw oldalon is vannak, akik benyelik ezt a baromságot. Ha jól emléxem, az sem lehetetlen, hogy nagyobb az utánhúzása egy ''gyorsabb'' TN-esnek, mint a ''lassabb'' S-PVA/MVA moncsiknak. Hát ez mégis hogy lehetséges? Pl. nem kell hinni a számoknak, csak a saját szemednek. Manapság egyetlen előnye van a TN panelnak, ez pedig az ára. Aki megengedheti magának a másik típusúakat, az csak akkor vesz TN panelest, ha átb*sszák, vagy pedig semmi szüksége a jó minőségre. (mielőtt elkezdenétek kiforgatni a szavaimat, nem azt mondtam, hogy nem épül minőségi kijelző TN alapokra, csak annak megvannak az ismert korlátai)
-
nobela
senior tag
Nagyjából egyszerre volt nálam egy 225BW (5ms TN), és egy Viewsonic VP930 (8ms P-MVA).
Az utánhúzást tekintve a különbség azért látható...de csak akkor, ha kifejezetten erre figyel valaki.
Egy napja van itt újra a VP930, és lényegében már észre sem veszem (pedig azért elég érzékeny vagyok ám )AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 99.900.-
-
ikori
csendes tag
Azt tudjátok, hogy az eredeti BenQ-et felvásárolta az Acer?
Ez a BenQ az a BenQ, akik megvették az Acer-től a nevet! Én óvakodnék. (Az Acer meg hirtelen feljavult monitorilag, épp egy új AL2423W-n írom ezeket a sorokat, naggyon jó!).
Nem véletlen hogy tönkrement a BenQ, jó cuccokat gyártott, jó áron. Ma sajnos azok élnek meg, akik gyenge minőséget magas áron kínálnak.A tudás nem ér semmit, ha nem tudod megosztani másokkal!
-
REDeath
őstag
csak új szemüveg kell nekem, vagy ezután ezeket a monitorokat hívjuk widenak?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
erdoke
titán
válasz Foglalt név #1 üzenetére
120e Ft-os bolti áron HD mozizhatsz a gépen. A piacon jövő év elején majd lehet venni 90-ért, azért az nem olyan rossz.
A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
a termékfotós hihetetlenül okos, én tuti kirúgnám. az életbe meg nem mondtam volta a kép alapján, hogy wide...
24'' TN... az szép lehet, megnézném a széleinél mennyire torzulnak a színek...A vér nem válik VAZZE!™
-
nobela
senior tag
Szerintem kilószámra fogják vinni a MM-ból...
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 99.900.-
-
Khaal
őstag
TN panel D-Sub 24''
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
TN panel D-Sub 24''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 27'' UltraGear 27GN750-B FHD IPS 1ms 240Hz G-Sync HDR10 Gaming Monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, 1ms, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest