Új hozzászólás Aktív témák

• BosXx

aktív tag

válasz Dr. Akula #65 üzenetére

Busz/repülő: egy 60gigás winyón sok divx film elfér, és még cipelni se kell a lemezt.
    Igen, rosszabb minőség, mint a DVD, de nem mintha a térhangzás kijönne egy integrált hangkarival, fejhallgatóval egy volánbusz háttérzajával, meg a képi effektek a 12'' kijelzőn...
    Én ezt a ma dívó hordozahtó DVD mániát se értem...

De haverokhoz / ügyfélhez is könnyebb egy 1-2 kilós valamit átteleportálni, mind méretben, mind súlyban.
    és ehhez miért kell ODD?

bármikor wifin, lanon keresztül összekötöd egy desktop géppel, és archiválsz.
    annyira nem bevett gyakorlat, hogy alapfelszerelés legyen
    Jó neked hogy a munkahelyed olyan közel van az otthoni gépedhez hogy elér oda a wifi.

ezt most nem értem :F
    az volt a kiinduló helyzet, hogy a subnotiról nem tudzs archiválni ODd nélkül.
    Erre írtam, hogy ha egy wifis/lanos gép közelében vagy, legyen ez akár a munkahelyeden vagy otthon, simán archiválsz. mi köze ehhez annak, hogy milyen messze van a munkahelyem a lakásomtól? :F

De aki egy subnotival képet szerkeszt, videot vág, tömörít, annak külön gratulálok
    Mondok egy egyszerűbb esetet, amivel mindenki találkozik: átmész a haverhoz fileműveleteket végezni. Vagy nyaraláshoz viszed magaddal.

És? :F Átmész, és másolsz, LANon, wifin, sub kábelen, ami akarsz.
    ehhez miért kell ODD? DVDről gyorsabban másol mint gigabit lanon vagy mi?
    itt a winyó a szűl keresztmetszet, nem az ODD.
    Nyaraláshoz sem értem, miért lenen kényszer a notiba az optikai.
    ha annyira félted a képeidet, elviszed egy netcaféba, és kiirják neked CD/DVDre.
    Ha meg miniDVzel, veszel még kazettát ha elfogyott.

Igazából nem igazán van olyan helyzet manapság szvsz, amikez egy subnoti felhasználónak alapfelszerelésnek kéne lennie a DVDírónak. (sima géphez se, de ez most mellékes) Évente kétszer jól jön, de ahhoz meg bőven jó egy külső cucc, vagy elég összekötni egy asztali géppel, amiben van drive...

Új hozzászólás Aktív témák