Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- XMLTV EPG letöltő progi
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasd22
csendes tag
válasz
shabbarulez #46 üzenetére
Azért hozzám ragaszkodtak rendesen a tlányék: mikor lejárt a hűségnyilatkozat, felhivtam őket és szóltam nekik, hogy szeretném lemondani az internet előfizetésem, közölték, hogy kénytelen vagyok a szándékomat faxon tudatni velük (első akadály, honnan faxoljak, mert telefon, levél, ilyesmi nem jó nekik, de hát megoldható), majd ők a megérkezéstől számitott 8 napon belül (közölték is, hogy pont nyolc nap lesz ez
) bontják a dolgokat, addig viszont törthónapot fizetek. Aztán a 10-11ik eltelt nap után szólok nekik, hogy ''mizu?'', erre értetlenkednek, hogy.. ''jah igen fax.. jah elveszett a fax, küldjem el megint'' (nem kommentálom)
, elküldtem megint. 7 vagy 8 nappal később hivnak telefonon, hogy ''biztos hogy le akarom mondani az internetem?'' (hát nem ba**meg, poénból küldtem 2x is faxot...) meghogy, ''biztos el akarok menni, merthát van nagyonnagyonolcsó internetjük (havi 3gb-osra gondolt azthiszem), meg hogy akármi. nyájas, kedves, ragaszkodó volt meg minden. mondom drága, nemszeretem meg amugy is.''
Hát megszabadulni se könnyű tőlük. (havi 80G alatt pedig sose voltam) De szerencsére sikerült
off nem off, csak ugy eszembejutott
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
shabbarulez #46 üzenetére
Azért nem csak az adatforgalmon múlik minden. Ha például az összes csórinak 3Mbit-es lenne a nete az 512 helyett, és lévén mind 7 körül ér haza munkaidőből elolvasni mondjuk a híreket, akkor nagyjából hatszor akkora lenne a megugró terhelés, mint a szokásos, és bizony ezt is figyelembe kell venni a hálózat méretezésénél illetve a QoS tervezésénél. Pedig mindegyik havi 5G-n belül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest