- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
mikor lett az én szolgáltatómnál lett 128/64
kbit/s es csomag 2000Ft-ért, rohant a nép beköttetni. no hűség, csak bekötési díj, nameg kábelmodem bérlés/vásárlás 8kért (ha kell)!
és miért?
mert akinek tényleg fontos hogy mekkora a sávszele az a felhasználók max 10%-a. a többinek fogalma sincs arról hogy egyáltalán mi is az! Nemhogy warezolni meg p2p-t használni akarnának... Netezni meg ez a csomag bőven jó nekik pláne ennyi pénzért. Aztán amikor már megismerték az internet előnyeit-hátrányait (tapasztalatból!!! nem kormánykampány meg stb, pfff) akkor lehet váltani fognak felfelé de én azt mondom a többség nem.
és szerintem ez az a ''csomag'' ami ma Magyarországon hiányzik. És ezért nem nő annyira a netelőfizetések száma. És szerintem kampányolhatnak a népnek orrba szájba az internetről, vastagon fog továbbra is szarni a fejükre, és verhetik tovább a nyálukat amíg annyiba kerül a net mint amennyibe. (az ár ma nagyon lényeges magyarországon és ezt felejtik el) én az átlag uset nézem, nem azt aki ért is hozzá, pölö ph!-sok nagyrésze, mert azoknak már ugyis van netük
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest