Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Negyed óra és lehet rendelni!

[link] -
dennisjunior
tag
Úgy 1-2 éve még kb 80ezer forintot írtak árra majd amikor 2005-ben megjelenik. Akkor még teljes színes oled kijelzős billenyűzetről volt szó, elhatároztam, hogy bármilyen sok az a 80ezer egy billentyűzetért én veszek egyet
.
Így még egy jó darabig nem lesz ilyenem.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Ezek tényleg az abszolút sznobokra apellálnak
ezzel az árral. Pedig az ötlet kiváló. -
orbano
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
azért nem olyan móka az, nem érzed a billentyű lenyomását. persze én sokat tudnék fizetni, ha az asztalomba be lenne építve egy érintésérzékeny TFT panel, felette a billentyűzetemmel, amit letolhatok róla ha kell

-
Rover623
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Mennyiért lehet beszerezni egy érintésérzékeny TFT-panelt? Egy nem is kimondottan bonyolult progi, meg lefektetem és csók..
Azért annyira nem hülyék ám az oroszok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt ők is kitalálták...előtted...
[link] -
kohi
tag
Fantasztikus. !

-
macilaci78
nagyúr
Nem tudom, mire számítottatok?
Jól tudta mindenki, hogy megfizetni ezt is csak az fogja, aki a Dell XPS-eket... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk az árát belőni egy felső-középkategóriás gép árához, az már húzós... Mennyiért lehet beszerezni egy érintésérzékeny TFT-panelt? Egy nem is kimondottan bonyolult progi, meg lefektetem és csók...
Amúgy az ötlet jó, 100 év múlva is az lesz, a megvalósíthatóság és az ár...
-
Shim
őstag
No erről is abbahagyom az álmodozást, szíven ütött ez a butítással egybekötött ár...
REDeath:
''azon majd csak az világít, amennyi életed meg töltényed van (most hogy jobban meggonodlom nem is rossz ötlet de úgyis elopják majd tőlem)''
Szted melyik gamer nézné a billentyűzetet a monitor helyett, hogy megtudja, hány tölténye van? A Logitech amúgy már ellőtte ezt az ötletet a G15 ''gaming'' billentyűzetében.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Mikor bejelntették, régebb, már akor is teszett, csak az ára az abszurd
persze éljenek a milliomosok 
már alig várom, hogy bejelntsék ebből is a gamer változatot... azon majd csak az világít, amennyi életed meg töltényed van
(most hogy jobban meggonodlom nem is rossz ötlet
de úgyis elopják majd tőlem
)
de a ''gamer'' az már 10 000 $-tól fog kezdődni. -
jamez
senior tag
1000$ ?
Ennyiből elég sok normál billenőt lehet venni. Kinek éri meg? Még feléért sem... -
moma
őstag
Szerintem az lesz a vége, hogy valamelyik nagy cég kijön valami hasonlóval vagy megveszi őket és akkor lesz elérhető áron...
-
Daweee
őstag
hatalmas ötlet, viszont tényleg b@xott drága... Aki hasonlót akar elérhető áron annak ott a Z-board aminek cserélhető billentyűi vannak, a nagyobb játékokra (wow, bf2, stb) adnak ki hozzá gombsorokat... kb 10K + 6K/gombsor [link] Haveromnak is ilyenje volt csak leöntötte...
-
atus33
tag
Számos ruszki ''találmány'' végezte már így.
Pl. 199x-ben volt az Elbrus proci: ''olyan x86 procit gyártunk, ami lekörözi a Pentiumot''... papíron jó lehetett, csak hát mire gyártásig eljutott... nem lett belőle semmi.
Az orosz haditechnika is ilyen volt; jó ötletek (pl. repülő és tengeralattjáró kombinációja, nem vicc!), csak hát mindig az a fránya megvalósíthatóság...
-
-
válasz
Translator
üzenetére
Semmikor. De érzésem szerint senkinek sem lesz ilyenje... Akinek tényleg lesz, meg is érdemli, hogy ennyit fizessen érte...
-
Translator
tag
WHOAAAA!!!!

Hát ezek tudnak árszínvonalat produkálni.
Mikor lesz nekem ilyenem???

-
gliskard
senior tag
az eredeti koncepció anno nekem is tetszett, bár sejthetö volt - g*ci drága lesz. Mivel mindent ''egyedileg'' kell gyártani. Persze, ha esetleg valaki (pl. Apple?!?) belelkesül és fektetnek bele egy kis pénzt akkor tömeg termelés esetén lehet olcsóban is kihozni. Valószinüleg egy reklám/design stúdiónak az ilyen irányú beruházási lehetöségei erösen korlátozottak. Viszont ha gyártottak néhány darabot, és levédették akkor talán a liszensz jogokból is lehet majd egy kis mellékes. Addig alternativának itt van ez: [link]
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
Pedig ez qrva jó ötlet, aránytalan az ára.
Nem billentyűhöz, hanem egy nagy lcd-hez képest is....
Ha lehetne hozzá a gyártótól feliratot tölteni a népszerű alkalmazásokhoz, akkor kegyetlen tuti lenne. Nyomnál egy load-doom3 és kész.
-
Ste
addikt
ebből sem lesz akkor belátható időn belül forgalmazás

-
szjoci
őstag
hát, kevesebbre számítottam... ez qrva drága

-
Turmoil
senior tag
Ez az egész azért vicces, mert kb. 20 évvel ezelőtt valamelyik magyar cég próbálkozott olyan billentyűzettel, amelyiknek minden gombján egy kb. 8x8-as lcd mátrix volt és mindig a megfelelő karaktereket jelenítette meg (shiftek és egyebek szerint)...

-
dbius
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Witcher topik
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videó stream letöltése
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezzel az árral. Pedig az ötlet kiváló.
és ahogy fogy úgy egyre keveebb gomb világít. így rá sem kell néznie

Jól tudta mindenki, hogy megfizetni ezt is csak az fogja, aki a Dell XPS-eket... 
Tényleg. Veszel egy külön billentyűzetet, minden kiosztásra
Ennyiből elég sok normál billenőt lehet venni. Kinek éri meg? Még feléért sem...

) is: