- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endlich eltűnt a DPS...
-
simonzé
addikt
Minden nap más gyártó AM2-es alaplapjait mutatja be a PH. Miért nincs egy általános piaci összefoglaló, hogy ne mindig ugyanazok a vélemények bukkanjanak fel mindegyik topicban?
-
Pharaoh
aktív tag
Az egy hónapja írt bemutatón még kető pata volt rajta.
[link] -
Ősember
őstag
na ez az a fajta alaplap, amitöl összefosom magam.... 3 pci-e kártya
ez egy vicc én mondom nektek!
igy is a videokari melletti sávokat nem lehet eleve használni 1 slotos hütéssel sem, nem még ugy, hogy 7 bövitöhelyre betesznek 3 hatalmas foglalatot
ezen még azt sem veszem észre, hogy a pci-e 1x-est eröltetnék!
-
Gorneck
legenda
válasz
Csiborbogár #37 üzenetére
És a 2szer 16-ot?!
-
törölt tag
A GB miért nem képes normális mennyiségű és elhelyezésű ventilátortápcsatlakozót rakni a lapjaira?
-
gliskard
senior tag
...kiváncsi lennék már egy tesztre ami sima mezei (pl. szimpla vga) konfig esetében hasonlitaná össze az nf4-et és az nf5-öt, mekkora a teljesitmény különbség? Mert a dual lan, és egyéb dolgok nekem speciel nem létfontosságuak és ha elhanyagolható a különbség akkor inkább olcsóbbat vennék, AM2-re váltásnál.
-
3P
tag
Na én meg most tervezek új konfigot venni. A jó öreg EPoX 8KHA+ (VIA KT266A) lapom és a 2400+-os procim most került abba stádiumba, hogy lecseréljem. Kis upgrade mellett ugyan, de most lesz 5 éves ez a konfig és szerencsére nagyon bejött.
Az új konfignál is egy hasonlóan stabil lapra akarok építkezni, s erre a Gigabyte M59SLI-S5 lapra gondoltam. Remélem bruttó 40 000 Ft alatt lesz lap. Procinak jelenleg meg kell, hogy elégedjek egy sima 3500 AM2-essel, s majd egy 2 év múlva bele fogok tenni egy dual magost, amely órajelben is legalább 2500 MHz körül fog menni.
Tényleg, ezek a lapok natívan támogatják a 800 MHz-es DDR2 modulokat? (Overklock és tuning kizárva).
Már csak egy nagyon hallk ventit kellene találnom, de ahogy látom elég karcsú még a választék ezen a téren az AM2-höz.
VGA-nál még kérdéses, hogy GF 7900GT, vagy Radeon X1800XL legyen, s ha már a lap is Gigabyte, akkor a VGA is legyen az... ;)
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
Pl. a mi cégünknél elég fontos a com port, mert egy csomó számítógépes adatfeldolgozást igénylő műszer azon kommunikál. És ezeknek a műszereknek az életciklusa icipicit hosszabb, mint a számítógépek termékciklusa.
szerk: mi az, hogy nem céges lap? Nem mindig különül el. Elfér az a com port.
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Igazából a PATA kikoptatásának is nagyon itt az ideje, csak értem mértnem terjednek jobban a SATA-s ODD-k?
-
_Gudella
senior tag
-
ody42
senior tag
nekem is jól jön a com port, pl. van egy kis mérőm, amihez csak com-portos kábel van, és közben át kell tölteni az adatokat gépre, szerintem árban nem sokat dob hozzá egy alaplaphoz, szóval maradjon csak
-
Gorneck
legenda
válasz
Szten Márs #7 üzenetére
Abit KN9 Ultra vagy sli lapja sokkal jobban tetszik.
-
-
x_o_n
veterán
mindenesetre lessz ez még jobb is
-
finest
addikt
Miért hagyják el a második IDE-csatolót? Szerintem kár.
Most csalódott vagyok, mert az Asus is csak egyet tett rá. Én két csatolót akarok!
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Minek tesznek még mindig LTP meg COM portot az alaplapokra?
PL az ABIT AW8-ben első ránézésre pont az fogott meg hogy nincsenek rajta ilyenek
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
Úgy látom a középső lapon Dual BIOS sincs az elsőhöz képest.
-
g@bo
nagyúr
szimpatikus holmik, csak egy csomó pénzbe volt a 754-ről 939-re állás is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest