- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Aktív témák
-
AttackR
tag
Én már nem tok kiigazidni az ATi-n minek ennyi kártya? Melyiket éri meg mostmár megvenni? Melyik gyorsabb melyiknél? áhhhhhh... Nah talán ma lecserélem a ti4200-esemet egy radi 9100-esre oszt végre radeonom lesz. De mire megtudtam hogy mit is tud a 9100 hát......
Túl sok a jóból..... túl szép lehet!
-
crab
senior tag
Én meg azt nem értem miért a leggyengébbre raknak 256mb ramot?:F
-
strike-force
őstag
mi az , hogy ''GDDR-2-M RAM'' ?
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
HEBI
senior tag
Egyetértek abban, hogy nem lehet kiigazodni (nagyon nehéz) manapság az x féle ATI között. Csak azt nem értem miért csinálják...
Ráadásul a számozási rendszerük sem következetes, értem ez alatt, hogy a nagyobb nem jobb (és akkor még enyhén fogalmaztam).
Egyébként én sem értem, miért akarod lecserélni a 4200-öt egy 9100-esre? :UA csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
strike-force
őstag
AttackR: most akkor már lecserélted a kártyát, (amint az aláírásodban is van) vagy nem?
más.
te azelőtt ''hordó'' voltál, nem ?R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
banderas
csendes tag
hi
le ne cseréld!!! (szerintem)
amúgy nagyon zavaró ez az egész, memória- sávszélesség, gpu frekvencia, pixel futószalag, textúrázóegység mizéria, az egyiken az egyik a másikon a másik a szűk keresztmetszet, aztán szegény júzer meg döntse el hogy mi a jó neki... :Fszeme boby
-
AttackR
tag
Nem még nem cseréltem le, viszont én az ATI kártyára a szolgáltatásai miatt cserélek, és kiváncsi vagyok sz ATI-re. Mivel a kölzejövőben VGA-t veszek, ezért kipróbálom az ATI-t meg az nvidiát-t is. És ez a kártya elég minden mostani játékhoz, valamint ha űúj kártyát veszek ezt nem szeretném eladni. Csak ennyi. Ugye megértitek?Igen hordó voltam, mert?
-
AttackR
tag
Nah hordó vagyok :)
-
AttackR
tag
Jah és elmondanám hogy anzistrop szűrést is használok namost egy geforc4 ti4200 2x szűréssel LEMERAD egy 8500le-hez képest, mivel az le-ben alapból be van kacsolva és nem lehet kikapcsolni.
-
AttackR
tag
Ugyhogy ha láttok egy 4200vs8500le tesztett akkor a 8500le 2x szűréssel van..... ennyit eről.
-
Male
nagyúr
Hogy a sok hülye megvegye, és mindenkinek elmondhassa, hogy neki 256 mega van a videokártyáján. A vevőknek kb 80% lehet ilyen, pl ma is voltam egy számtechboltban, az előttem levő vevő VGA-t keresett. Azt mondja az eladónak: valami Gef4-et akar, végülis mindegy, hogy milyen, csak 8x-es AGP-s legyen. Ezt a 8x AGP-t ismételgette, hogy az nagyon fontos -> szerintem majd adnak neki egy Gef4 MX440-8X-et legalább 30-ért, mert hogy az 8X AGP. Elég nehezen álltam meg, hogy szóljak neki, mert itt átverik, csak hát én is akartam ott venni valamit (nem lett volna jó kezdés abban a boltban, hogy elszedem az extraprofitot).
-
-
beeboy
addikt
lassan már több típus lesz mint amennyit eladnak... :(
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest