- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Aktív témák
-
beeboy
addikt
lassan már több típus lesz mint amennyit eladnak... :(
-
Male
nagyúr
Hogy a sok hülye megvegye, és mindenkinek elmondhassa, hogy neki 256 mega van a videokártyáján. A vevőknek kb 80% lehet ilyen, pl ma is voltam egy számtechboltban, az előttem levő vevő VGA-t keresett. Azt mondja az eladónak: valami Gef4-et akar, végülis mindegy, hogy milyen, csak 8x-es AGP-s legyen. Ezt a 8x AGP-t ismételgette, hogy az nagyon fontos -> szerintem majd adnak neki egy Gef4 MX440-8X-et legalább 30-ért, mert hogy az 8X AGP. Elég nehezen álltam meg, hogy szóljak neki, mert itt átverik, csak hát én is akartam ott venni valamit (nem lett volna jó kezdés abban a boltban, hogy elszedem az extraprofitot).
-
AttackR
tag
Ugyhogy ha láttok egy 4200vs8500le tesztett akkor a 8500le 2x szűréssel van..... ennyit eről.
-
AttackR
tag
Jah és elmondanám hogy anzistrop szűrést is használok namost egy geforc4 ti4200 2x szűréssel LEMERAD egy 8500le-hez képest, mivel az le-ben alapból be van kacsolva és nem lehet kikapcsolni.
-
AttackR
tag
Nah hordó vagyok :)
-
AttackR
tag
Nem még nem cseréltem le, viszont én az ATI kártyára a szolgáltatásai miatt cserélek, és kiváncsi vagyok sz ATI-re. Mivel a kölzejövőben VGA-t veszek, ezért kipróbálom az ATI-t meg az nvidiát-t is. És ez a kártya elég minden mostani játékhoz, valamint ha űúj kártyát veszek ezt nem szeretném eladni. Csak ennyi. Ugye megértitek?Igen hordó voltam, mert?
-
banderas
csendes tag
-
AttackR: most akkor már lecserélted a kártyát, (amint az aláírásodban is van) vagy nem?
más.
te azelőtt ''hordó'' voltál, nem ? -
HEBI
senior tag
Egyetértek abban, hogy nem lehet kiigazodni (nagyon nehéz) manapság az x féle ATI között. Csak azt nem értem miért csinálják...
Ráadásul a számozási rendszerük sem következetes, értem ez alatt, hogy a nagyobb nem jobb (és akkor még enyhén fogalmaztam).
Egyébként én sem értem, miért akarod lecserélni a 4200-öt egy 9100-esre? :U -
mi az , hogy ''GDDR-2-M RAM'' ?
-
crab
senior tag
Én meg azt nem értem miért a leggyengébbre raknak 256mb ramot?:F
-
AttackR
tag
Én már nem tok kiigazidni az ATi-n minek ennyi kártya? Melyiket éri meg mostmár megvenni? Melyik gyorsabb melyiknél? áhhhhhh... Nah talán ma lecserélem a ti4200-esemet egy radi 9100-esre oszt végre radeonom lesz. De mire megtudtam hogy mit is tud a 9100 hát......
Aktív témák
Hirdetés
ph Szeptemberben kezdődik az ATI RV360 grafikus chipjének sorozatgyártása.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest