- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Nekem tetszik nagyon. Már csak a space-től jobbra lévő windows gombokat kéne szigszalaggal belülről hatástalanítanom, és már kész is lenne a tökéletes bill
-
kymco
veterán
Eltelt egy hónap, és még most sincs semmi......
-
kymco
veterán
Már két forgalmazónak is írtam érdeklődő emilt, de még csak nem is reagáltak........ Egy mondat elég lenne: Nincs és nem is lesz..... De hát drága az elektronikus levélpapír.....
-
kymco
veterán
A magyarországi forgalmazó még nem hallott róla....
-
kymco
veterán
Ilyet kérek szülinapomra.....
-
Agostino
addikt
Szerintem gyönyörű ez a billentyüzet, egér is tetszik nagyon. Én design szempontjából max pontszámot adnák neki.
Hűvös elegancia. Ezek a jó szavak rá
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
szerintem légy kicsit türelmesebb, kishazánkba még nem érkezett meg a cucc
-
kymco
veterán
UP!
-
kymco
veterán
A benq marketingesei jó
munkát végeznek. Van egy termékük, ami nincs. Ez nem semmi... Bár lehet, hogy csak türelmesebbnek kellene lennem
-
kymco
veterán
Vajon mikor és mennyiért szerzhető be itthon? Sehol nem találom, még a benq.hu is csak mostanában ad képet róla, de ennyi a maximum....
-
kamikaze boci
őstag
Itt van egy flash, ahol ''akcióban'' is látható:
Bővebben: link -
GrotESC
aktív tag
Csak En nem talalom a numerikus billencs folott levo ledeket? Tenyleg kihagytak volna belole azt a 3 db vilagito zold izet?
A hagyomanyos kiosztasrol annyit, hogy a funkcio billentyuket 4x3-ba, es nem 3x4-be szoktak osztani...szerintem.
[Szerkesztve] -
Witlok
tag
Akit zavarnak a multimédiás billentyűk az ne telepítse fel a kezelő SW-t!
Félreértés ne essék, a legtöbb multimádiás gomb, tekető, görgető engem is zavar. Az otthoni Logitech billenytyűmön is van 3 csodagomb - nem telepítettem fel hozzá a drivert és most nyugodtan nyomkodhatom őket - nem történik semmi!
Ez a billentyűzet speciel tetszik - de más designt vártam a cím alapján... -
gliskard
senior tag
láttad már a macintosh billentyüzeteit? rémálom! ''szépek'' de napi 8-9 óra használatnál kicsit kényelmetlenek. én ezért cseréltem át a snassz kis pc-s keyboard-omra a ''csicsa'' meccest a melóhelyen...
a BenQ dizájnja nekem bejön, és talán még jó is lehet, bár volt szerencsém az egereihez, azok nem tudtak meggyözni... maradtam az MS IntelliMouse Explorer-nél, az csunya de kényelmes... -
csudri
őstag
Végre egy olyan bill, amiben nincsnek girbegurba vonalak és nincs agyoncsicsázva. Szép, szögletes, elegáns! Ha a legfelső gombsor eltünne még meg is venném. Minek a sok hülye multimédia, meg emailküldö stb. gomb? Ha csinálni akarok valamit a géppel, akkor ott az egerentyű!
-
Üdv.
Azon kívül hogy kicsi az enter -gomb rajta nem tláltam különösebb kivetnivalót benne. A Design tényleg kicsit ''elegáns'', de meg tudnék barátkozni vele. -
tetszik. de már nagyon megszoktam a bal oldalra átvágott numerikus bill-t, meg az A-alakú klaviatúrát...
-
Integra
titán
ha nem fog annyiba kerülni mint a logitech dinovo akkor még sikeres is lehet
sajna a dinovon is ott a hülye vindóz gomb... -
-
micro
addikt
Скoлко стоит?
-
Warlock_42
senior tag
Végre, végre egy hagyományos kiosztású billentyűzet. Már csak a win gombokat kell róla lefűrészelni. Tetszik. -
BRinyo
aktív tag
Szerintem a többi gyártó is követhetné a sablonosságot nélkülöző design-t. Olyan unalmas, ha bemész egy boltba és van 21 márkájú, egyféle kinézetű billentyűzet. Persze ez a trend 2-3 éve változni kezdett hál' istennek.
Logitech Internet Navigator rulez! -
ciao
senior tag
én nem értem azt a kékfog dolgot miért erőltetik. mennyibe kerül egy kékfog adapter, vagy adják a bill.-hez?
gondolom telefonnal meg úgysem használható -
KriszBoy
senior tag
Nekem például bejön! Csak kérdés milyen az az egér amit adnak hozzá! De mondjuk előbb kiványcsi lennék mennyi lesz itthon a Bluetooth-os!
-
anulu
félisten
ránéztem, és olyan, mintha egy darab jégcsapot néznék. semmi élet nincs benne. nagyon nem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged