Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem e-bayről egy telefon tokot (NeoHibrid) de szét volt törve a kerete. Írtam is az eladónak, nyugtázta, hogy küld másikat, de majd vissza kell küldenem a töröttet, oly módon, hogy az érkező csomagban lesz egy matrica amit ragasszak rá a borítékra tegyem bele a régi tokot és dobjam a postaládába.
Íme a levél remélem jól értelmeztem:
Our apology for the defect case.
We post another one and a prepaid label to you.
You will receive them shortly.
Appreciate that if the defect case is returned back to us.
Please place the label over the old one on our envelope and put the item into mailbox straight away.
It’s free of postage
We are sorry for any inconvenience caused.
If any question please feel free to contact.
Have a good day.
Best regards
NancyNa ma meg is érkezett az új tok, benne egy ugyan olyan matrica, mint ami a csomagon van, csak a címzett helye le van firkálva ami egy olasz cím.
Valaki járt már így? A posta vissza fogja küldeni? Mert szerintem ha bedobom egy postaládába akkor marhára nem fogják visszavinni. Esetleg csináljak videót a becsomagolásról és a műveletről? -
4d
aktív tag
annyira béna vagyok lécci segítsetek. Hogyan találom meg a kapcsolódó témához a hírt? Tök érdekes dologról van szó és nem találom a forrást. Csak én nem találom vagy nincs is ilyen link a topikban? Pedig jó lenne..
-
adalbert1
veterán
Szerintem aki van annyira hülye, hogy meg tudják etetni ilyen lehúzásokkal, az meg is érdemli... Gyakorlatilag az anyagi javak újraelosztása folyik, csak nem törvényes módszerekkel.
-
-
Alapvetően annyi, hogy megvesznek tőled valamit (pl. lapptoppot), és egy nigériai címre kell elpostáznod. Majd küldenek mailben egy bizonylatot, hogy elutalták a pénzt a számládra, postázhatod. Ha vagy olyan barom, hogy elpostázod, mielőtt megérkezne a pénz, akkor buktad a lapptoppodat, mert a pénz természetesen soha nem érkezik meg...
-
fasyrt
őstag
Szomorúan hallom, hogy ez a helyzet.
Pont tegnap rendeltem az ebay.de-ről egy lakatot egy online boltból. De volt sisakjuk is, de az nem volt ebayen, így azt mailben rendeltem meg. Átutalással fizettem, elvileg nemsoká érkezik. Ha nem áll olyan rendesen hozzá a bolt ahogy tette, tuti nem sikerült volna. -
MegalodonS
őstag
Sajnos nemsokara mi is majd ezkehez tartozun mert azt fogjak mondani Magyarorszag mellett van.Szamomra mindig gusztustalan volt az ilyen, es erre csak 1 mod van hogy megfekezzek Szaudi torvenyek.
Hajra Demokracia! lassan ugy is osszeomlassz mert a bunozoknek nagyobb lehetoseget biztositasz mar mint a becsuletes embereknek!
Kozeleg a KAOSZ! -
D4rkm4n
őstag
válasz
VaniliásRönk #3 üzenetére
Nem a gyakorlaton múlik. A magyarok annyiszor estek már pofára, hogy muszáj volt kialakítani a szkeptikus gondolkodást.
-
EQMontoya
veterán
azért külföldivel emailben aki üzletet létesit... az igen bátor ember.
-
Kiváncsi vagyok, hogy a magyarok között mennyi az ilyen csaló. Remélem nem sok...
-
:AMF:
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3 üzenetére
Ha az ebay gyakorlattal rendelkező ''megérzőket'' keresne...
-
hja. elég szomorú ez, hogy nigéria után rögtön a szomszédunk jön a ''scam'' dömpingben. Ha valaki komolyan használná az ebayt, elég baj ez neki. Én is próbáltam laptopot venni, megnyertem az aukciót, aztán elkezdett a muki összevissza variálni (biztosított paypal helyett 3dik országbeli bankszámla, +amerikai létére nem tud tisztességesen angolul meg ilyenek...)
Még az a szerencsénk nekünk magyaroknak, h megérezzük, h át akanak b@szni... -
FTeR
addikt
nah, megvan a recept. bünőzőket kell képezni és a rendörséget dilettánsnak beállítani. majd jön egy USA corp. és szépen felszereli a jardot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest