- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
én azt nem értem, hogyan lehet egy 17-es monitornak 1280*1024-et ajánlani.. ez imho olyan, mint egy merénylet. :)
cantante di sampietrini
-
szucsi
őstag
''Screen Geometry - No change'' :( :( :(
Pont itt történhetett volna valami. -
Zsiba
senior tag
Köszi!
Egyébként csak azért kérdeztem, mert nálunk bemérettettük (de szép szó!) a monitorokat (fényerő, sugárzás, stb...) és átlagban kb. 2 méterről kellene néznünk a képernyőt, hogy ne kapjunk káros sugárzást. minden monitorunk tco99-es egyébként, a legjobban a Viewsonic szerepelt, a legszarabbul a Sony, a LG-k a kettő között...''One Ring to rule them all...''
-
WaterLo
aktív tag
Gondolom ugyanolyan környezetvédelemmel és ergonómiával kapcsolatos szabvány, mint a TCO'99, vagy a TCO'95. Csak valószínűleg szigorúbb azoknál.
Megadják, hogy a felhasználót mennyi sugárzás érheti, a felhasznált anyagok milyen minőségűek legyenek, mennyire lehessen újrahasznosítani, meg ilyenek.....What's up!....
-
Zsiba
senior tag
Tudja valaki mit is takar pontosan a TCO2003 szabvány????
''One Ring to rule them all...''
-
Roly
csendes tag
Házigazdák!
Olyan jó lenne megtudni egy hosszabb cikk keretében, hogy melyik szabvány mit is jelent pontosan, és mit jelent nekünk felhasználóknak. Magyar (szakmai) leírás nagyon kevés található a hálón! :(
Köszi! :P640K ought to be enough for anybody. (Bill Gates, 1981)
-
marcee
addikt
A TCO2k3 kompatibilitás hátránya, hogy a tanusító matrica a képcsőre kerül? :D
\m/
-
Don Vittorio
őstag
Kikapcsolt állapotban 1 Watt? :)
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Flashcash
Közösségépítő
Az ára nagyon jó 150 euro kb 37500FT ennyiért szerintem még egy 70 KHZ-es LG Flatront sem lehet kapni.
-
Male
nagyúr
Milyen az elektronikája? Valahogy nem jön ki: 1600x1200-ban max 60 Hz -> 72 KHz es elektronika, de az ajánlott felbontás 1280x1024 85 Hz-en -> 87 KHz. Így az ajánlott nagyobb, mint a maximum.
-
Sanya
nagyúr
150 euróért simán megéri
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
probalaci
csendes tag
Hyundai-rulez!!! :))
remélem, mihamarabb kihozzák majd a 19''-es és 21''-es változatokat is! :DDVigyázz csiga, nyakadon a hurok!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest