- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Ha nem dobálod a gépet, akkor teljesen megbízható. A damil 7 kg-nál szakad, de ha már akkora gyorsulást kap hogy a 10 dekás venti 7 kilóval húzza, valószínűleg nem az lenne a legnagyobb baj, hogy leesett a venti :)
9800-on azért nem megoldható, mert nem tudod lecsavarozni a régi ventit... nem férsz hozzá a bordához.
9700-on csak lecsavartam a ventit és damillal beigazítottam úgy hogy a borda nagyrészére fújjon... -
csudri
őstag
Szedjétek már ki a cikk alatti hírdetésből azt a marhaságot! ATI Radeon FX5200? persze!
-
Skica
őstag
3D mark miatt kiadni ennyit érte meg Suxx.
-
Skica
őstag
Ergo minden Frame elérése / forint 9800TX-nél sokkal drágább mint amit ér.
-
Fr4G
aktív tag
Most hogy is van ez? : ''ASUS A9800XT 256MB TVD -
Ati Radeon 9800 XT grafikus processzor (412Mhz), 128MB DDRSDRAM (730Mhz)''. 2 változat lesz ebbol is ? -
faster
nagyúr
Most lehet, hogy megköveztek, de nekem gyanús ez a hűtés. Meghallgatnám, mielőtt megvenném. Egy másik chipgyártó, ( akinek most hirtelen nem jut eszembe a neve :) ) is alkalmazott ehhez hasonló hűtést csak kicsit vastagabbat, és annak a hangját let lehetett tölteni MP3-ban és meghallgatni. Hát... hangos volt. Baromira hangos.
-
zsozsosama
tag
Én inkább rábiggyesztettem 1 blokkot azota 400 on megy a 9700 ;)
-
engusz
veterán
Szép kártya lett. Végre az ATI is magához kapott és rájött, hogy számít a design még egy ilyen kártyánál is. Remélem nem csak az XT jelzés miatt...
-
freya
aktív tag
Hangja érdekelne... :)
Radeon 9700-ról most szedtem le a gyári gagyi hűtőt, lassan 1 év után már egyre csapágyasabb sípoló hangja lett... damillal raktunk rá egy 7V-ra bekötött tápventit, ami legalább bármikor eltávolítható, hangtalan és jóval hűvösebbet csinál a gyári hűtésnél... bár ez a 9800-on elég nehezen lenne megoldható.
A gép pedig akkor is legyen hangtalan! :) -
Versus
senior tag
Nem akarok ünneprontó lenni de ha jól vagyok értesülve Asus 9800XT kapható,vihető a Ramirisben ! :)
-
beeboy
addikt
másik hírből:
A Radeon 9800 XT grafikus chipjének órajele 415, míg a DDR-memóriáké 365 (730) MHz lesz.
jelentkezzen az a 9800pro tulaj, akinek ennyin nem megy! ;] -
Fawkes
őstag
áhh vízhűtéssel fölhúzom a 9700-t ennek az órajeléig... :)
Ez igen kíváncsi vagyok milyen hangja lesz a cuccnak... -
beeboy
addikt
nem is tudtam hogy a dollár erősebb mint az euró... :( ;]
amúgy egy mezei pro is elmegy az XT órajelén, max. komolyabb hűtéssel.
szóval nekem a gyári húzás ilyen áron nem jön be -
anulu
félisten
Mamaaaaa!!! Mostmár tuti, h lottóznom KELL!!!
-
Hun'reeth
őstag
Csak már vihetném haza! Bár még hiányzik hozzá kb. 600 euró :D
-
Arius
aktív tag
Kiváncsi leszek mennyire megy le az ára jövő tavasz-nyárig, amikor megjelenik a HL2 :)
-
Ezt nevezem! Szép igényes a doboza és a tartalma... :D
Aktív témák
Hirdetés
ph Az Egyesült Államokban és Japánban már kaphatók az ATI Radeon 9800 XT grafikus chipjére épülő videokártyák.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest