- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
rog
addikt
''A mobil piacon viszont a P4 egy katasztrófa. 1-2 órát alig bírnak ki az akksik, és a gép is tűzforró lesz. Itt még van mit fejlődni az Intelnek.''
gondolod?
mennyit kene birnia az aksinak? 2 óra az kiralysag szerintem. a mobil p4 meg még igen ritka a notebookokban, errol meg a gyartok tehetnek, nem annyira az intel. -
guest
veterán
Hát eme R250 elismerten a sima r200 azaz a 8500 -s radeon kistesójának készül.
Szal itt nem az r300 -ról szól a mese.
Bár kicsit haloványan muzsikált.
De hát végülis az ára ami fontos ebben aszegmensben. És ha gyorsabb lesz a GF4MX -nél akkor megütötte a piacot. Vagyis eltalálták.
AMD vs Intel vitát nem akartam kirobantani.
Csak azt jegyeztem meg, hogy nem egy kategória akét proci.
Sem árban sem teljesitményben.
A VIA KT266A meg elég régi darab az Intel 845x hez képest. A KT333 -s elev jobb darab.
Tehát illő lett volna abl is azért talán a lehető legobbat választani.
A 2100+ -os XP -t azért magsztalják met ezt már bruttó 53e Ft -ért meg lehet venni.
A 2,4Ghz -s P4 meg 125e bruttóban.
majdnem a 3x -a. Teljesitményben ekkora különbésg közel sincsen.
Ettől egyik proci sem jobb vagy rosszab csak a teljesitménybeli különbséget akartam érzékeltetni.
Hogy sem teljesitményben nem volt szinkron akér redszer között sem árban.
Szóval ez a teszt szerintem közel sem fedi a valóságot. Inkább várjuk meg amig kijön a végleges kártya és azzal elvégzik a teszteket.
Bár ez eleve alsó kategóriás darab és nem a GF4 babérjaira tör. Max az MX -babérjaira. -
BobMaster
senior tag
-
guest
veterán
Mar vartam mikor kerul elo megint egy AMD fanatikus aki ezt is jol megmagyarazza :))
Erdekes amikor a 2100+ dicsoitik az emberek akkor az lenyomja az osszes P4-et ? Most meg tul eros ellenfelet kapott ? :))
Ha XT-t veszek az meg meg olcsobb :)
Jo lenne ha lassan mindenkiben tudatosulna, hogy az AMD az sima 1.4 Athlon ota gyakorlatilag semmi uj dologgal nem allt elo ! Az XP is csak marketing volt, az orajelek alig emelkedtek, az Intel meg mar 2.8Ghz-nel jar. Sajna ez van az AMD, le van maradva raadasul nagyon :(
Aktív témák
Hirdetés
ph Érdekes összehasonlító elemzés látott napvilágot az RV250-ről.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest