Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
-
rog
addikt
''A mobil piacon viszont a P4 egy katasztrófa. 1-2 órát alig bírnak ki az akksik, és a gép is tűzforró lesz. Itt még van mit fejlődni az Intelnek.''
gondolod?
mennyit kene birnia az aksinak? 2 óra az kiralysag szerintem. a mobil p4 meg még igen ritka a notebookokban, errol meg a gyartok tehetnek, nem annyira az intel. -
guest
veterán
Hát eme R250 elismerten a sima r200 azaz a 8500 -s radeon kistesójának készül.
Szal itt nem az r300 -ról szól a mese.
Bár kicsit haloványan muzsikált.
De hát végülis az ára ami fontos ebben aszegmensben. És ha gyorsabb lesz a GF4MX -nél akkor megütötte a piacot. Vagyis eltalálták.
AMD vs Intel vitát nem akartam kirobantani.
Csak azt jegyeztem meg, hogy nem egy kategória akét proci.
Sem árban sem teljesitményben.
A VIA KT266A meg elég régi darab az Intel 845x hez képest. A KT333 -s elev jobb darab.
Tehát illő lett volna abl is azért talán a lehető legobbat választani.
A 2100+ -os XP -t azért magsztalják met ezt már bruttó 53e Ft -ért meg lehet venni.
A 2,4Ghz -s P4 meg 125e bruttóban.
majdnem a 3x -a. Teljesitményben ekkora különbésg közel sincsen.
Ettől egyik proci sem jobb vagy rosszab csak a teljesitménybeli különbséget akartam érzékeltetni.
Hogy sem teljesitményben nem volt szinkron akér redszer között sem árban.
Szóval ez a teszt szerintem közel sem fedi a valóságot. Inkább várjuk meg amig kijön a végleges kártya és azzal elvégzik a teszteket.
Bár ez eleve alsó kategóriás darab és nem a GF4 babérjaira tör. Max az MX -babérjaira.prohardver vendég
-
BobMaster
senior tag
Az Thunderbörd és az Palomino mag között tényleg nincs egetverő különbség, de több, mint sima marketing.
A P4-ről, hamár májer: a P4 a 133-as FSB-t 2,2 GHz fölött érte el, pár hónapja. Ez az igazi fejlődés :DD
PS: jah, ha már regisztráltál, vállald magad :DA tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Turmoil
senior tag
Fogadjunk: intel-fan vagy:))
Szeretnélek elkeseríteni: az Intel sem rukkolt elő semmivel a 486-os óta a GHz-eket leszámítva. :PAki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
guest
veterán
Mar vartam mikor kerul elo megint egy AMD fanatikus aki ezt is jol megmagyarazza :))
Erdekes amikor a 2100+ dicsoitik az emberek akkor az lenyomja az osszes P4-et ? Most meg tul eros ellenfelet kapott ? :))
Ha XT-t veszek az meg meg olcsobb :)
Jo lenne ha lassan mindenkiben tudatosulna, hogy az AMD az sima 1.4 Athlon ota gyakorlatilag semmi uj dologgal nem allt elo ! Az XP is csak marketing volt, az orajelek alig emelkedtek, az Intel meg mar 2.8Ghz-nel jar. Sajna ez van az AMD, le van maradva raadasul nagyon :(prohardver vendég
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest