- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hmm...ez érdekes...
Van egy cikk, amiben számítástechnikai eszközök vannak összehasonlítva. Jellegükből kifolyólag főleg számszerű mennyiségek határozzák meg hogy melyik jó, melyik nem.
Ha az egyik ''mérőműszer'' rosszul mér, nem válnak kérdésessé az általa mért értékekből levont következtetések?
Biztos hogy egy ilyen esetben az a helyes válasz egy olvasói kérdésre, hogy ''kérdezd meg a műszer gyártóját''?
P.S.:
Egyébként megkérdeztem...2005 decemberében...azóta nem beszélünk...
Akkor vetettem fel (már sokadszor, de utoljára), hogy nekem furcsának tűnnek azok a benchmark eredmények az Everestben, ahol bizonyos konfigok az elméleti sávszélesség feletti eredményeket produkálnak...
Megpróbáltam meggyőzni Fiery-t, hogy járják körbe a problémát, és próbálják felderíteni, milyen (hardveres és/vagy szoftveres) optimalizációba futottak bele...nem volt hajlandó...
Pedig volt már rá precedens, korábban a SiS chipsetes P4-es konfigok fals eredményeit az én felvetésemre kivették a referencia eredmények közül...
A végső érve a lehetetlen eredményeket illetően ez volt: ''Így működik és kész'' ([link])
Nos: a hibás mérőműszert én nemes egyszerűséggel kidobom...nem használom, és pláne nem magyarázom az általa mért értékeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest