- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Hát ez nagyon professzionális ;]
-
Loha
veterán
A kép alapján nekem ez egy MX440-es karesznak tűnik, pont ugyan így néznek ki mint az újonnan kiadott nem tudom milyen nevű változat!
-
LordX
veterán
350MHz-es RAMDAC.. Egy professzionális videokártyától úgy vélem ma már gázos..
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
4 db (NVS 400, lásd link rogtól) 2048x1536-os felbontású képernyő, 32 bites ARGB színtér, double buffering-el (ez 2D-nél is kellhet..).
4*2048*1536*4*2 byte = 92MB.
Valamint még HW MPEG2 dekóder van benne: 40Mb/s, 25FPS (HDTV stream) esetén képkockánként +0,2MB, és kép I-frame közötti képkockákat mind bent kell (érdemes) tárolni, azaz kb. +4MB..
Azért lehet használni azt a 64 megát 2D-ben is, sőt...
[Szerkesztve] -
veterán
''...netán költségére? Csak mert ez utóbbit (angolul ''low-profile'') magyarul nem így mondják''
Khm... sokadszorra :
low profile - ''félmagas'', általában külön hátlappal slim desktop házakhoz
budget - alacsony árkategóriás ( ''gazdaságos'' ;] )And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
joghurt
addikt
OFF
Az ''alacsony kialakítású'' kártya kifejezés mire vonatkozik? A kártya szélességére, magasságára, netán költségére? (Csak mert ez utóbbit [angolul ''low-profile''] magyarul nem így mondják.)
/OFFA tej élet, erő, egészség.
-
Adi
senior tag
Na, ha profi 2D-s kártya kell a gépbe, akkor csakis Matrox, annak legalább éles a képe és nem folyik szét a jómunkásemberek szeme tőle, mint az NVidia cumóktól. :t
ldm start-reconf primary
-
-
Yutani
nagyúr
Persze, ha így számolsz: ha 1600*1200*32bit a képernyőbeállítás, az 1600*1200=1.920.000 képpont a képernyőn, ami ha mindegyik 32 bites, akkor az 1.920.000*32 bit=61.440.000 bit = 7,32 MB. Két képernyővel számolva 14,64 MB, plusz még mittomén kell-e máshoz memória. Ha a felbontás magasabb, akkor a memóriaigény meghaladja a 16 MB-ot.
Ha jól okoskodtam...#tarcsad
-
utax
aktív tag
Azt nem tudod elképzelni, hogy nem csak boeing pilótákat képeznek ki rajta ? Hanem mondjuk a tőzsdén egy munkaállomásra kötnek 6 tft-t és azon nézik a számokat, vagy videot, újságot, plakátot szerkesztenek rajta, ilyen helyeken felesleges a 3d, viszont a nagy felbontás miatt kell a sok videomemória.
Use the force, Dude !
-
rudi
nagyúr
Ez tényleg érdekes megfogalmazás, de ahol 16 monitorral nyomulnak/gép ott az már régen 4-8 R350 vagy NV35 hajtotta szimulátor vagy hasonló nyalánkság nem 2D alkalmazás.
Talán ez valami alap VGA lehet a Longhorn szerververzióhoz.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Anno a 3D-s korszak előtt volt ilyen az S3nak Tseng-nek és talán a Tridentnek is.
Szerintem ügyes húzás hogy nem a ledzsunkázott FX5200at vagy GF4Mx-et kell profeszionális serverekbe rakni hanem egy ''profeszionális'' 2D gyorsítót, ami gondolom egy dzsunka FX5200 valami igényesebb RAMDAC-al...Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
félisten
Pl. zöld mezős windows háttér hw-ből.
(bocsánat, házigazda offol, de ezen olyan jót mosolyogtam :) )while (!sleep) sheep++;
-
freya
aktív tag
Azért elég zavaró hogy egy teljesen más képet raktok be hozzá... inkább semmit, de ez így gáz!
Egyébként mi az a 2D gyorsítás?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest