Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Ok. Mivel itt nincs hangsuly, felrertheto volt. Amit akartam: az eredeti mondat -szerintem- egyaltalan nem magyartalan, esetleg be lehetett volna szurni ket ''-''-t ahol hivatkozik a kifejlesztore, az meg hogy kivel fejlesztette ki szerintem ilyen szinten reszletkerdes, nem hiszem hogy vkit is erdekel, inkabb maga a teny, hogy ilyen dolog mar elkeszult. mondjuk ha a Vágónál az lesz a kerdes, hogy ki fejlesztette ki ezt az izet A: a Sharp egyedul, B: A Sharp es a SEL közösen, B:... akkor biztos jol jon majd, de egyebkent... :) A forras hivatkozas korrekcio jogos. Igazabol ami kivaltotta amit irtam, az az hogy ez egy 1. hozzaszolas volt...
Üdv. -
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.''
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest